matesis
dedas

Ayanoğlu, Topbaş’a destek için Fas'a gitti

Mardin Belediye Başkanı Beşir Ayanoğlu, Dünya Belediyeler Birliği Başkanlığına tekrar aday olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a destek vermek için Fas’a gitti.
  • 04.10.2013 18:15
Ayanoğlu, Topbaş’a destek için Fas'a gitti
Türkiye Belediyeler Birliğinin son meclis toplantısına katılan Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğu, Kadir Topbaş’ın yeniden Dünya Belediyeler Birliği başkanlığına aday olmasından dolayı Dünya Belediyeler Birliği üyeleri olarak Fas’a gitmeye karar verdiklerini belirtti.
Türkiye’nin Dünya platformun da ki konumu itibariyle Dünya Belediyeler Birliği Başkanlığının çok önemli olduğunu belirten Başkan Ayanoğlu, toplantıya ayrı bir önem verdiğini söyledi.

Kadir Topbaş’a destek vermek için Fas'ta gittiklerini Belirten Başkan ayanoğlu, “Yerel yönetimlerin zirvesi olarak bilinen Dünya Belediyeler Birliği Başkanlığını Türkiye’ye yeniden getirmek, bizim milli görevimizdir. Bu tür görevler onurla gururla yerine getirilir. Bu görev yerine getirilirken de parti ayrımı kesinlikle gözetilmez. Böyle milli bir olay kesinlikle iç siyasete alet edilemez.Türkiye için önemli olan bu olayda bu düşüncelere sahip olduğumuz için Kadir Topbaş’ı yeniden Dünya Belediyeler Birliği Başkanlığına seçtirerek ülkemize bu ünvanı yeniden kazandırmak istiyoruz. Bu amaçla bu duygularla Bende Fas’ın Başkenti Rabat’tayız.“dedi.

Yorumlar

Image
eğitimci
05.10.2013 / 13:20

ya boşverin bu işleri senin şehrinde nefes alacak bir yer kalmadı insanlar çukurdan tozdan yolsuzluklardan bunaldı sen önce kendi vatandaşına hizmet ver

Yorum Yaz