tatlidede

Babasını Bulana 5 Bin Dolar Verecek

Mardin'den tedavi olmak için Antalya'ya yanına giden babası ortadan kaybolan Mehmet Salim Irmak, babasını bulabilmek için 200 kişilik motorize ekip oluşturdu.
  • 06.06.2012 11:00
Babasını Bulana 5 Bin Dolar Verecek

 Irmak, babasını bulana ya da görene 5 bin dolar vereceğini söyledi.

Beyin damarları tıkalı olan Abdülselam Irmak (55), yaklaşık bir ay önce tedavi olmak için Mardin'den Antalya'ya oğlu Mehmet Salim Irmak'ın (35) yanına geldi. Tekstil işiyle uğraşan oğlu tarafından beyin damarlarında tıkanıklık olan Irmak'ın tedavisine başlandı. Bu arada baba Irmak, 25 Mayıs günü sabah namazını kılmak için evlerinin yakınındaki camiye gitti. Ancak baba Irmak namaza gittikten sonra bir daha geri dönmedi. Oğlu Mehmet Salim Irmak, babası eve gelmeyince polise ve Cumhuriyet Savcılığı'na başvurdu. Aradan günler geçmesine rağmen babası bir türlü bulunamayan Irmak, 200 kişilik motorize ekip kurarak babasının gidebileceği 10 ilde onu aramaya başladı.

Mehmet Salim Irmak, "Başta Antalya, Mersin, Adana, Mardin olmak üzere her yerde babamı arıyoruz. Babam için 200 kişilik motorize ekip kurdum. Bir taraftan biz arıyoruz, bir taraftan da polis arkadaşlar arıyor. Ama hala bulamadık. Gidilen bütün şehirlere babamın fotoğraflarını astırdım ama hala bir sonuç alamadık" dedi.

Babasını bulabilmek için bilboard reklamı verdiğini anlatan Irmak, "Babam benim için çok önemli. Evden ayrıldığında cebinde 400 TL para varmış, evini bulamayacak kadar yaşlı birisi değil. Ben birisinin kaçırmış olabileceğinden şüpheleniyorum. Onun için babamı bulana 5 bin dolar para vereceğim. Sadece bulana değil, yerine söyleyene bile bu parayı vermeye hazırım. Yeter ki babam sağ salim bulunsun. Onun için her şeyi yaparım" diye konuştu.

Yorum Yaz