matesis
dedas

Beylikdüzü Protez Tırnak

Beylikdüzü protez tırnak uygulamalarının geniş kapsamlı bir şekilde hayata geçirildiği bir bölge olarak dikkatleri üzerine çekmektedir.
  • 17.06.2022 18:58
Beylikdüzü Protez Tırnak

Protez tırnak, el ve tırnak bakımına, görünümüne önem veren kişiler için en estetik yöntemidir. Tek bakım, birkaç haftada bir yeni bir cila tabakası uygulamaktır. Yapay tırnak akrilik, fiberglas veya esnek plastikten yapılabilir ve altı haftaya kadar dayanabilmektedir.

Yapay tırnağa daha doğal görünen bir alternatif, kendi tırnaklarınızın üzerine uygulanan akrilik veya jel bir kaplamadır. Doğal tırnağa yapışan ve kendi tırnağınıza benzeyen optik bir illüzyon yaratan fiberglastan yapılmıştır. Bu kaplama, değiştirilmeden önce birkaç ay sürebilir. Burada protez tırnak uygulamasının üst düzeyde uygulanması, tam da istediğiniz etkiye sahip olmanızı mümkün kılacaktır.

Beylikdüzü protez tırnak uygulamasının mükemmel kalitede hayata geçirildiği bir ilçe olarak karşımıza çıkmaktadır. Protez tırnaklar, akrilik tırnaklara bir alternatiftir. Protez tırnak, salonda uzmanlar tarafından uygulanan özel bir yapışkan jel kullanılarak doğal tırnağa tutturulur. Protez tırnaklar, doğal tırnaklar gibi parlatılabilmektedir. Bu tür tırnakların kırılmaz olması önemli bir avantajdır. Bundan dolayıdır ki son zamanlarda protez tırnak uygulamasına olan ilgi günden güne artış göstermektedir.

Beylikdüzü Kalıcı Oje Uygulamaları

Kalıcı oje, tırnak üzerine direkt veya protez tırnak üzerine uygulanabilir. Bu işlemin tamamlanması, kaç kat istediğinize ve tırnaklarınızın ne kadar uzun olduğuna bağlı olarak genellikle 30dakika sürmektedir. Bittiğinde, kalıcı ojeleriniz yıpranmaya başlamadan önce iki haftaya kadar parlak ve güzel görünecektir. Beylikdüzü kalıcı oje uygulamaları konusunda oldukça iddialı bir konumda yer almaktadır. Çünkü Beylikdüzü’nde uluslararası kalite standartlarına uygun bir şekilde kalıcı oje uygulamalarını hayata geçirmek mümkün olmaktadır.

Beylikdüzü kalıcı oje uygulaması yaptırmayı istediğiniz zaman karşınıza farklı alternatif seçeneklerin çıktığı bir ilçe konumunda yer almaktadır. Bundan dolayı Beylikdüzü’nde kalıcı oje uygulaması yaptırmayı istiyorsanız, güzellik merkezi tercihlerinize dikkat etmek durumundasınız. Burada kurumsallığıyla ön plana çıkan ve profesyonel bir düzeyde hizmet sunma kabiliyetine sahip olanları tercih etmeniz önerilmektedir. Çünkü kalıcı oje uygulamasından istenilen performansın ortaya çıkması için bu tarz uygulamaların profesyoneller tarafında hayata geçirilmesi şarttır.

Nail Art Beylikdüzü Fırsatları

Nail Art kavramının Türkçe karşılığı ‘’Tırnak Süsleme Sanatı’dır’’.  Tırnaklar her zaman güzellik noktasında en çok dikkat edilen bölgeler olmuştur. Nail Art Beylikdüzü fırsatları gündeme geldiği zaman karşımıza geniş kapsamlı bir faaliyet alanı çıkar. Bu noktada nail art uygulamalarının sorunsuz bir düzeyde hayata geçirilmesi konusunda mutlaka profesyonel bir hizmet almak şarttır.

Nail Art Beylikdüzü söz konusu olduğu zaman beklentinizi tam olarak karşılayan bir tırnak süsleme sanatından söz edebiliriz. Böylece güzelliğinizi tam olarak tamamlayan tırnaklara sahip olmanız da mümkün olacaktır. Buradan Nail Art için tercih edeceğiniz güzellik merkezinin mutlaka alanında uzman olmasına dikkat etmek durumundasınız. Togo Stüdyo Beylikdüzü’nde talebinize uygun bir şekilde bu tarz uygulamaların hayata geçirilmesini mümkün kılmaktadır.

Editör: Nezir Güneş

Yorum Yaz