matesis
dedas

Çelik: Mardin bir sanayi şehri olarak yerini sağlamlaştıracaktır!

Mardin Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Abdulkadir Üründü, yönetim kurulu üyeleri ile beraber geçtiğimiz günlerde yapılan seçimde Mardin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına seçilen Hatip Çelik’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
  • 14.11.2022 17:58
Çelik: Mardin bir sanayi şehri olarak yerini sağlamlaştıracaktır!

Başkanlık makamında gazetecileri ağırlayan Çelik, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ettikten sonra yapılacakları çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu.


Yeni yapılan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlık binasının eksiklerinin bulunduğunu, bu eksikleri gidermelerinin ardından Mardin’e yakışır Fuar ve Kongre Merkezi’nin yapılması için çalışmalara başlayacaklarını dile getiren Çelik, "Mardin'de Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı olarak, diğer kamu yararına çalışan kuruluş ve sivil toplum örgütleriyle birlikte eş güdüm içerisinde iyi bir çalışma sürecinin içerisinde olacağımıza inanıyorum. Bunu Mardin için, Mardin'deki sanayi için, istihdam için, ekonomi için yapacağız. Sen ben tartışmalarının içine girmeden belli bir koordine içerisinde bu şehrin hem sosyal hem ekonomik anlamda kalkınmasını, güçlenmesini sağlamaya çalışacağız. Bu konuda Mardin'de basın alanında çok ciddi çalışmaları bulunan siz değerli arkadaşlarımızın da desteğine ihtiyacımız olacak. Marin bir turizmin yanında bir sanayi şehri olması için, bir gaziantep, bir kayseri, bir Kocaeli olarak yerini sağlamlaştırıp, istikrarlı bir şekilde konumlanmasını sağlamak için hep birklikte gücümüzü birleştirmek zorundayız" diye konuştu.

yapılacak merkezin Uluslararası stantlara uygun olacağını dile getirdi.


Mardin Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Abdulkadir Üründü de şehrin faydasına yapılacak her türlü çalışmaya destek vermeye hazır olduklarını belirterek Çelik’e seçilmiş olduğu yeni görevinde başarı dileğinde bulundu.

Editör: Kadir Üründü

Yorum Yaz