TÜVTÜRK

Cura'dan teşekkür ziyaretleri

Türkiye Atletizm Federasyonu Asbaşkanı Mehmet Münir Cura, Kurum müdürlerini ziyaret etti.

  • 29.09.2025 12:50
Cura'dan teşekkür ziyaretleri

Türkiye Atletizm Federasyonu Asbaşkanı Mehmet Münir Cura, Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Ali Eyyüpkoca, Mardin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanı Doğan Ağalday ve Mardin Gençlik ve Spor İl Müdürü Beytullah Birlik’i makamlarında ziyaret etti.

Ziyaretlerde, 2024 ve 2025 sezonlarında Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından Mardin’de düzenlenen faaliyetlere verdikleri destekten dolayı kurum müdürlerine, Türkiye Atletizm Federasyonu Yönetim Kurulu adına teşekkürlerini iletti.

Asbaşkan Cura, Türkiye Atletizm Federasyonu’nun 2025–2026 sezonu faaliyetleri kapsamında Mardin'de yapılması planlanan etkinliklerle ilgili bilgi verdi. Özellikle “Çocuk Atletizmi Eğitim Kursu”, “Bölgesel Kros Ligi” ile ulusal ve uluslararası özel yarışmaların Mardin'de düzenlenmesi yönünde planlamalar yapıldığını belirten Cura, bu faaliyetlerin ilgili kurumlar ve paydaşlarla iş birliği içinde hayata geçirileceğini ifade etti.

Mardin ilinde atletizm branşında gerçekleştirilen faaliyetlere verdikleri destekten dolayı başta Mardin Valisi Tuncay Akkoyun olmak üzere, Artuklu Üniversitesi Rektörü’ne ve tüm ilgili kurum müdürlerine Türkiye Atletizm Federasyonu Yönetimi adına teşekkür edildi.

Cura ayrıca, Türkiye Atletizm Federasyonu’nun ülkemizin 81 ilinde başarılı bir şekilde faaliyetlerini sürdürdüğünü ve faaliyet programı kapsamında planlanan yarışmalar, kurslar ile yurt içi ve yurt dışı organizasyonlara katılım konusunda önemli destekler aldıklarını vurguladı.

Bu vesileyle, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’a ve Spor Genel Müdürü Sayın Prof. Dr. Veli Ozan Çakır’a verdikleri desteklerden dolayı Türkiye Atletizm Federasyonu Yönetim Kurulu adına teşekkürlerini sundu.

Editör: Beşir Şavur

Yorum Yaz