matesis
dedas

Dogecoin nedir? Dogecoin kaç TL? Dogecoin ne kadar arttı?

Dogecoin'in fiyatı Salı günü %25'ten fazla yükseldi ve kripto paranın hem fiyatı hem de popülaritesi tarihi seviyelere ulaştı. Peki Dogecoin nedir? Dogecoin kaç TL oldu? Dogecoin nasıl satın alınır? Kripto para yatırımcıları arasında oldukça popüler olmaya başlayan Dogecoin hakkındaki son bilgiler güncel haber sayfamızda...
  • 14.04.2021 01:43
Dogecoin nedir? Dogecoin kaç TL? Dogecoin ne kadar arttı?

DOGECOIN NEDİR?

Dogecoin, kripto borsa piyasasında işlem gören bir coin'dir. Dogecoin'in fiyatı salı günü tarihi zirvelere ulaşırken kullanıcılar Dogecoin'le ilgili bilgi almak için araştırmalar yapıyor. Peki Dogecoin kaç TL?

Dogecoin kaç TL fiyatı ne kadar?

Dogecoin'in fiyatı 14 Nisan 2021 tarihi itibariyle ₺0.7333 TL'dir. Yani ₺0.7333 karşılığında bir adet Dogecoin satın alabiliyorsunuz.

TESLA'nın sahibi Elon Musk'ın hakkında pek çok defa paylaşımda bulunduğu Dogecoin günden güne değerini artırıyor.

Salı günü değeri %25'ten fazla yükselen Dogecoin isimli kripto paranın hem fiyatı hem de popülaritesi tarihi seviyelere ulaştı.

ÖYLESİNE ÜRETİLMİŞTİ

Başlangıçta şaka olarak üretilen Dogecoin isimli kripto para biriminin değeri jeton başına yaklaşık 0,10 dolara yükseldi.

Dogecoin'in yaratıcıları, kripto konseptlerinin bir köpek mem'inden yola çıkarak bir şaka olmasını amaçlamışlardı.

Ancak kripto, özellikle bu yılın başlarında GameStop hisselerinin artmasıyla büyük ölçüde fonlanan Reddit kullanıcıları arasında son derece popüler hale geldi.

Bitcoin ve ethereum gibi büyük kripto para birimleri de Salı sabahı ilk kez 63.000 doları aşarak rekor seviyelere yükselmişti.

DOGECOİN ALINIR MI?

Dogecoin kripto paralara ilgi duyan ve ilk etapta küçük çaplı alımlar yapan yatırımcılar arasında popüler bir para birimi. Bunun en önemli sebebi fiyatının oldukça düşük ve popülaritesinin oldukça yüksek olması. Kripto para satın alırken alacağınız riskleri iyi bir şekilde değerlendirmeniz gerekmektedir. Bu nedenle yatırım tavsiyesinde bulunamamaktayız.

Editör: Muhammed Gülhan

Yorum Yaz