tatlidede

Ece Erken gözyaşlarına boğuldu! 'Keşke ben ölseydim'

İstanbul Bakırköy'de balık restoranında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden, Beşiktaş'ın eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun (42) cenazesi, memleketi Rize'nin Fındıklı ilçesine getirildi. Ece Erken, taziyelerin kabul edildiği sosyal tesise, elinde eşinin fotoğrafının yer aldığı çerçeve ile geldi, 'Çok erken gitti. Onun yerine keşke ben ölseydim' dedi. Ardından Fındıklı ilçesindeki Merkez Camii'nde ikindi vakti cenaze töreni düzelendi. Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun annesi Hacer Mahmutyazıcıoğlu ile eşi Ece Erken, Mahmutyazıcıoğlu'nun tabutu başında gözyaşı döktü. Ece Erken de elinden bırakmadığı eşinin fotoğrafını öptü.
  • 28.01.2022 22:17
Ece Erken gözyaşlarına boğuldu! 'Keşke ben ölseydim'

İstanbul Bakırköy'de önceki gün saat 00.30 sıralarında meydana gelen olayda, Beşiktaş'ın eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, balık restoranında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Mahmutyazıcıoğlu'nun cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından dün gece uçakla Trabzon'a, buradan da kara yolu ile memleketi Rize'nin Fındıklı ilçesi Hürriyet Mahallesi'ne getirildi.

Mahmutyazıcıoğlu'nun cenazesi, Gavra Camii morguna konuldu.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ailesi, sabah saatlerinde ilçedeki Tuncer Ergüven Sosyal Tesisleri'ne geldi.

Taziyelerin kabul edildiği tesise gelen Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi Ece Erken de arkadaşlarına sarılarak, ağladı.

'ÇOK ERKEN GİTTİ' 

Eşinin fotoğrafının yer aldığı çerçeveyi taşıyan Ece Erken, "Çok erken gitti. Onun yerine keşke ben ölseydim" diyerek gözyaşı döktü

Şafak Mahmutyazıcıoğlu için ikindi vakti ilçede cenaze namazı kılınacak.

Ece Erken'i dostları sarılarak teselli etti.

Ardından Şafak Mahmutyazıcıoğlu için memleketi Rize'nin Fındıklı ilçesindeki Merkez Camii'nde ikindi vakti cenaze töreni düzelendi.

Hacer Mahmutyazıcıoğlu, "Oğlum benim, kocaman oğlum" diyerek tabuta sarıldı.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun annesi Hacer Mahmutyazıcıoğlu ile eşi Ece Erken, Mahmutyazıcıoğlu'nun tabutu başında gözyaşı döktü.

Ece Erken de elinden bırakmadığı eşinin fotoğrafını öptü.

Cenazeye Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşi Benan Kocadereli de katıldı.

İLK PAYLAŞIM... 

Eşinin ölümü ile sarsılan Ece Erken'den saatler sonra ilk paylaşım geldi.

Ece Erken 7 ay önce evlendiği eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun cenaze bilgilerini yayınladı.

Erken, sonrasında ise eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'na sarıldığı pozu takipçileri ile paylaştı.

SON KONUŞMALARINI ANLATTI! 

Ünlü sunucu Ece Erken, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'yla en son konuşmasını anlattı.

Erken "Gece konuştuk. Restorandayım Fikret Orman gitti. İki gazeteciyle oturuyoruz" dedi.

Ben de tamam bir tanem dedim. 00.15, 00.28 arası çevrimiçi olmayınca biraz içerlerdim.

Meğer saldırıya uğramış. Ne olur kocamın katilleri bulunsun. Kanı yerde kalmasın" dedi.

DEHŞETE DÜŞÜREN AYRINTI: EVİNDE ÇATIŞMAYA GİRMİŞ 

Ünlü avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Yeşilköy'de sahibi olduğu mekanda uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti.

Ortağı Süleyman Canacankatan'nın ise 1 hafta önce evine giren hırsızlarla çatışmaya girdiği öğrenildi.

Bu iki olayın birbiriyle bağlantılı olduğu iddia edildi. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Avukat Süleyman Canacankatan'ın iddiasına göre; 12 Ocak tarihinde, kendisinin olmadığı ve yine avukat olan eşi Gülden Canacankatan ile 22 yaşındaki oğlunun olduğu evlerine iki kişi girdi. İki kişi, evdekilere aldırış etmeden çekmece ve dolapları karıştırdı. Şüphelileri fark eden oğlu Süleyman Canacankatan'a haber verdi.

Arkadaşlarıyla birlikte 5 dakika içinde gelen Süleyman Canacankatan'ın bağırmasıyla şüpheliler silahla ateş açtı. Canacankatan da ruhsatlı silahıyla karşılık verdi. Çatışma sonrası şüpheliler camdan atlayarak kaçtı. Şüpheliler, onları bekleyen bir araca binerek, kayıplara karıştı.

Bildirilmesi üzerine gelen polis ekipleri evde incelemelerde bulundu. Evde aynı silahtan çıktığı anlaşılan mermi kovanları bulundu. Başakşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin şüphelileri yakalamak için çalışması sürüyor.

"ÇIK DIŞARIYA DİYE BAĞIRMAM ÜZERİNE BİZE BİRİ ATEŞ ETTİ" 

Avukat Süleyman Canacankatan, olayla ilgili şunları söyledi: Çarşamba günü arkadaşlarımla otururken oğlum beni telefonla aradı 'Baba yatak odasında hırsız var' dedi.

Ben de arkadaşlarımla beraber acil buraya geldim. Arkadaşlarla evin içerisine girdik. Biz odaya ilerlerken ben tedirgin oldum. Hırsızlara 'Çık dışarıya' diye bağırdım. Bağırmam üzerine bize biri ateş etti.

Tereddüt ettik ne oluyor diye. Ruhsatlı silahımla kapıdan yere 2 el ateş ettim, o da bana bir daha ateş etti. Bu sefer ben yine kapıya doğru iki el ateş ettim. Sesler kesildi. Kapıyı kilitlemişler, benim korumam olan arkadaşım kapıyı omzuyla kırdı. Önce şu yukarı ateş etmiş, sonra da lavabonun camına ateş ederek camdan kaçmış.

Dışarıda bir arkadaşım gördü, yüksekten atladı diye hırsız topallamaya başlamıştı. Bizim arkadaşlardan bir tanesi onu gördü. Hırsız onu bekleyen arabaya binip kaçmaya başladı. Bizim arkadaş da peşine takılmış. Ters yöne girmiş hırsız. Benim arkadaşım da ters yöne giremeyince kaçmış.

Oğlum 30 saniye önce oradan geçmiş. Biraz daha geç geçse hırsızlarla burun buruna gelecekti. Ben biraz daha geç kalsaydım karım yukarı çıkmış olacaktı. Silahlı hırsız biz çok duymadık. Hırsız dediğin birini görünce kaçar bunlar ses duyunca ateş ediyor. 10 dakika içerisinde benim saatlerimi ve yüzüklerimi çalmışlar.

Ben ceza davalarına bakarım, 30 yıllık meslek hayatımda tek tük silahlı hırsız duydum. Husumetlik bir durum bu adi bir hırsız ama bunlar başka bir boyuta götürüp silahla hırsızlık yapıyorlar.

AVUKAT ŞAFAK MAHMUTYAZICIOĞLU ÖLDÜRÜLDÜ! 

Dün gece saat 00.30 sıralarında Bakırköy Balıkçılar Çarşısı Çamözü Sokak'ta meydana gelen olayda BJK eski yöneticisi ve ünlü sunucu Ece Erken'in eşi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti, Murat Bilmez ise yaralandı. Polis ekiplerinin çalışmaları sonucu, olayla ilgisi oldukları gerekçesiyle 6 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

6 kişiden 2'si Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonucu yakalandı. Gözaltına alınan kişilerin Uğur Can Bilge ve Gökhan Karakan olduğu öğrenilirken, Ali Yasak, Kadir Yasak, Seccad Yeşil, Serkan Dakman'ı yakalamak için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, olayla ilgili yazılı açıklama yaptı. Açıklamada olayın bazı detayları da ortaya çıktı.

Suphi Malgaz emniyette bilgi sahibi olarak verdiği ifadede, gayrimenkul satışı nedeniyle Gökhan Karakan ile arasında 65 bin liralık alacak verecek meselesi yaşandığını belitti.

Suphi Malgaz ifadesinde, Gökhan Karakan ile aralarında 1 milyon 480 bin liralık gayrimenkul satışı olduğu ve kendisinin aynı gayrimenkulü 1 milyon 600 bin liraya satması üzerine Gökhan Karakan'ın kendisinden 100 bin lira daha istediğini söyledi. Bunun üzerine aralarında yaşanan anlaşmazlık sonrası Karakan'ın kendisini, "O zaman ağabeylerimi gönderirim" dediğini kaydetti.

Hakkında gözaltı kararı bulunan kişilerden Seccad Yeşil'in de kendisini araştırdığını söyleyen Malgaz, kendisini Ali Yasak'ın (Drej Ali) yeğeni olarak tanıtan Kadir Yasak'ın çağırmasıyla Mahmutyazıcıoğlu ile kafeye gittiklerini söyledi.

Yapılan görüşmede 65 bin liraya anlaştıklarını söyleyen Malgaz, Mahmutyazıcıoğlu'nun kendisine yazılı bir belge olmadan parayı vermemesini söylediğini ifade etti. Bunun üzerine Seccad Yeşil'in Mahmutyazıcıoğlu'nu arayarak tartıştıklarını söyledi. Malgaz, Gökhan Karakan'ın da kendisini aradığını belirterek, Karakan'a parayı Mahmutyazıcıoğlu'ndan alması gerektiğini söylediğini ifade etti. Malgaz, Mahmutyazıcıoğlu'nun dün öldüğünü öğrendiğini söyledi.

Öte yandan açıklamada, "Olaya ilişkin olay yeri Cunda Balık Restaurant isimli iş yerinden temin edilen güvenlik kameralarının yapılan incelemesinde Ali Yasak, Kadir Yasak, Seccad Yeşil, Serkan Dakman ve Uğur Can Bilge isimli şahısların olay yerinde oldukları ve Kadir Yasak isimli şahsın ateşli silah kullanarak Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun Kasten Öldürülmesine ve Murat Bilmez isimli şahsın Kasten Yaralanması olayını gerçekleştirdiği tespit edilmiştir" denildi.

AİLESİ TAZİYELERİ KABUL ETTİ 

Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun cenazesi dün gece memleketi Rize’nin Fındıklı ilçesine getirilirken, ailesi cenaze namazı öncesi Fındıklı ilçe merkezindeki belediyeye ait sosyal tesiste taziyeleri kabul etti.

Babası Akif ve annesi Hacer Mahmutyazıcıoğlu gözyaşları içinde taziyeleri kabul etmek için kendilerine tahsis edilen Tuncer Ergüven Sosyal Tesisleri'ne gelirken, acılı anneyi büyük oğulları Celal Mahmutyazıcıoğlu teselli etmeye çalıştı.

ENSONHABER.COM

Yorum Yaz