tatlidede

Ekrem Coşkun Döner Mardin'de hizmete açıldı

Türkiye genelinde 65 ilde 250 şubesi olan Ekrem Coşkun Döner, Artuklu 13 Mart şubesinin açılışı dualarla gerçekleştirildi.
  • 30.11.2020 16:12
Ekrem Coşkun Döner Mardin'de hizmete açıldı

“Ne yediğini bilmek herkesin hakkı” sloganıyla yola çıkan ve Türkiye genelinde 250 şubesi bulunan Ekrem Coşkun Döner’in Mardin Artuklu Şubesi, gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.

Genç girişimci Barış Damar'ın işletmeciliği ile QNB Finansbank arkası, İldo Pastanesi Merkez Şubesi karşısında açılan yeni şubenin açılışı dualar eşliğinde gerçekleştirildi.

Türkiye’de son dönemde yerli ve milli üretim olarak önemli bir marka konumuna gelen Ekrem Coşkun Döner açılışına AK Parti İl Başkanı Faruk Kılıç, önceki dönem İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, Artuklu Belediye Başkanı Abdulkadir Tutaşı, AK Partili İlçe Başkanları ile çok sayıda davetli açılışta hazır bulundu.

SR Döner'in de sahibi olan Ekrem Coşkun Döner'in işletmecisi Genç Girişimci Barış Damar, "Kuruluş amacındaki önceliği, lezzetli, helal kesim, uygun fiyatlı döneri halkla buluşturmak olan Ekrem Coşkun Döner'i Mardinlilerle buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Ekrem Coşkun Döner, kaliteyi ucuz fiyatla tüketiciyle buluşturan bir markadır. TSE ve HELAL sertifikası bulunan ve %100 dana eti olan Ekrem Çoşkun döner ürünlerinin ekonomik fiyatı ve kalitesiyle kısa sürede Mardin halkının değişmez adresi olacağına inanıyoruz" dedi.

Yorum Yaz