Dicle Elektrik A.Ş Mardin İl Müdürlüğü (Sistem İşletme İl Yöneticiliği) yaşanacak enerji kesintisiyle ilgili hazırlanan bilgi notunda elektrik kesintisi uygulanacak mahallelerle ilgili ayrıntılı bilgiye de yer verdi:
KIZILTEPE'DE İKİ AYRI HATTA
"Mardin İli Dikmen-2 Trafo Merkezi’nde Dicle EDAŞ tarafınca 154 KV aşırı akım röresinin değişimi ve düşük frekans koruma fonksiyonun testi ve devreye alınması çalışmaları yürütüleceğinden 25.08.2020 Salı günü 14:00-19:00 saatleri arasında TR-B trafosu servis harici edilecektir. Belirtilen saatler arasında TR-B’da bulunan fiderler TR-A trafosuna aktarılacaktır. Bu aktarmalar esnasında 25.08.2020 Salı günü 14:00-14:30 ve 25.08.2020 Salı günü saat 19:00-19:30 saatleri arasında 30’ar dakikalık enerji kesintisi olacaktır. Elektrik kesintisinden Kızıltepe İlçesinden; Akdoğan, Alakuş, Bektaş, Belli, Beşevler, Beşik, Büyükboğaziye, Büyükdere, Cantaşı, Güngören, Kaynarca, Kaşıklı, Kırkkuyu, Köprübaşı, Körsu, Küplüce, Ofis, Ortaköy, Otluk, Taşlıca, Tosunlu, Ulaşlı, Yumrutaş, Çatalca ve Çıplak Mahalleleri etkilenecektir."
DARGEÇİT MERKEZDEKİ İKİ MAHALLE
"Dargeçit İlçe Merkez TR-27 trafosunda ket ekibi tarafınca yürütülecek tesis çalışmaları sebebiyle 25.08.2020 Salı günü 10:00-16:00 saatleri arasında güvenlik amaçlı elektrik kesintisi yapılacaktır. Bu çalışma doğrultusunda Dargeçit İlçesinden: Safa, Saray, ve Tepebaşı mahalleleri elektrik kesintisinden etkilenecektir."
Yorumlar
0 yorum