tatlidede

En İyi Esenyurt Otelleri

  • 19.08.2022 15:00
En İyi Esenyurt Otelleri

İstanbul’un en kalabalık illerinden biri olan Esenyurt, 2008 yılında ilçe statüsü kazanan beldelerden biri. İlçenin yerel dokusunun zenginleşmesi yerli ve yerli yabancı turistlerin daha fazla ziyaret etmesine neden oluyor. Bu bakımdan Esenyurt otelleri süit odaları ve lüks hizmet kapasitesi ile oldukça tercih ediliyor. İstanbul Avrupa bölgesinde yer alan Esenyurt, hem iş seyahati hem de tatil amaçlı pek çok kişiyi ağırlıyor. Ayrıca buradaki doğal güzellikleri görmek isteyenler şehre akın ediyor. Esenyurt ayrıca tarihi kimliğiyle de dikkat çekiyor. Her yıl birçok kişi Esenyurt otel fiyatları hakkında bilgi alıp buranın güzelliklerini yakından keşfediyor. Dilerseniz sezon öncesi Esenyurt otelleri için yerinizi ayırtarak erken rezervasyon fırsatlarından faydalanabilirsiniz.

İstanbul’un hem ticari hem turistik kavşağı olan Esenyurt, kozmopolit yapısı ile biliniyor. Turistlerin hayran kaldığı bu yer konaklama bakımından birçok alternatif sunuyor. Esenyurt butik oteller, apart otelleri ve gecelik süit oteller verdiği hizmet kalitesi ile tam not alıyor. Esenyurt otelleri deyince ilk akla gelen Palace Süit Hotel müşteri memnuniyetine sahip oteller arasında yer alıyor. İstanbul Esenyurt ilçesi konum olarak da diğer ilçelerle yakın bağlantıda olduğundan ulaşım oldukça kolay oluyor. Burada hem Esenyurt merkeze yakın hem de merkez dışında konumlanan farklı nitelikte konaklama tesisleri bulunuyor. Bütçenize en uygun Esenyurt otel fiyatları için karşılaştırma yaparak dilediğiniz otele rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Esenyurt İstanbul Avrupa yakasının gelişmeyi sürdüren ilçeleri arasında yer alıyor. Her sene birçok kişi buradaki termal sulardan şifa bulmak için çok sık ziyaret ediyor. Yurt içi ve yurt dışından misafirlere ev sahipliği yapan bu şirin kent konaklama için ideal yerlerden biri. İlçede her kesimin bütçesine göre kalacağı butik, apart otel ve süit oteller bulunuyor. Farklı konseptleri ile talep edilen Esenyurt otelleri ayrıcalıklı hizmetleri ve ekonomik fiyatları ile harika bir tatil deneyimi vadediyor.

Esenyurt Otelleri

Esenyurt Konaklama Seçenekleri

Esenyurt ilçesi İstanbul’un en fazla ziyaret edilen yerlerinden biri. Ayrıca ulaşım açısından da kolay olduğundan yurt içi ve yurt dışından birçok insan bu nadide ilçeyi görmeye geliyor. Esenyurt otelleri bölgesi farklı mimari tarzda birçok otel seçenekleri ile dikkat çekiyor.  Romanyalı ve Bulgar göçmenler ve yerli halk bu ilçede bir arada yaşıyor. İstanbul Esenyurt ilçesi bu durumuyla uluslararası bir kimliği olduğunu ispatlıyor. Birbirinden ayrı destinasyonlarda konumlanmış Esenyurt otelleri zevk ve beğenilere uygun olarak hizmet sunuyor. 5 yıldızlı Esenyurt otelleri yanında özel nitelikler taşıyan apart, butik ve süit otellerde bulunuyor. Bütçeye uygun üstün hizmetleri ile memnun müşteri portföyüne sahip Palace Süit Hotel, konforlu bir konaklama vadediyor. İstanbul Esenyurt ilçesinde büyüleyici bir hafta sonu geçirmek için uygun Esenyurt otel fiyatları ile rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Esenyurt’ta Mutlaka Görülmesi Gereken Yerler

Eski ve köklü bir geçmişe sahip olan İstanbul Esenyurt’ta fotoğraf çekebileceğiniz birçok harika yer bulunuyor. Ayrıca buranın her sokağında ve şirin mahallerinde hediyelik eşya alınacak minik dükkanlar bulunuyor. Tarihi bakımdan da dikkat çeken İstanbul Esenyurt ilçesine tarih meraklıları akın ediyor. Esenyurt’un göz alıcı güzelliklerine yakından şahit olmak için Esenyurt otelleri arasından herhangi birine rezervasyon yaptırabilirsiniz. Ekonomik bir gezi programı düşünüyorsanız butik, apart ve süit otel seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. İstanbul Esenyurt’a gelen misafirler tarafından tam not almış yerler şöyle sıralanıyor:

Pelit Çikolata Müzesi

İstanbul Esenyurt ilçesinin Koza mahallesinde yer alan Pelit Çikolata Müzesi çikolata kaplı birçok figürü ile dikkat çekiyor. Burası Türkiye’nin ilk çikolata müzesi ünvanı ile biliniyor. İştah açan çikolata kokulu bu yer çikolata ve sanatı iç içe sunuyor.

Snowpark

Esenyurt otelleri konumundan rahatlıkla ulaşılabilecek Snowpark, çocuklu aileler tarafından tercih ediliyor. Torium AVM içinde yer alan Snowpark’ta hem çocuklar hem de yetişkinler için farklı faaliyetler düzenleniyor.

Recep Tayyip Erdoğan Parkı

Geniş süit odalı otelinizden çıkıp buraya gelmek isterseniz hafta içi kalabalığın az olduğu zamanlarda gelebilirsiniz. İstanbul Esenyurt Belediyesi katkıları ile yapılan bu geniş park hafta sonu çok kalabalık oluyor. Park içerisinde çocuk oyun alanları, yürüyüş parkurları ve süs havuzları bulunuyor.

Esenyurt Kültür ve Sanat Merkezi

Esenyurt Kültür ve Sanat Merkezi İstanbul ilindeki Esenyurt’un en popüler yerleri arasında bulunuyor. Sanatseverlerin ilgi gösterdiği bu yerde sergi, seminer, konser, sinema ve tiyatro etkinlikleri yer alıyor. Buradaki gösterileri en kısa zamanda görmek isterseniz size uygun Esenyurt otel fiyatları arasından seçim yapabilirsiniz.

Termal Kür ve Tedavi Merkezi

Mineral bakımından zengin suların yer aldığı bu şifalı merkeze şehir içi ve şehir dışından pek çok misafir geliyor. Burada çeşitli hastalıklara şifa bulmak adına erkenden Esenyurt otelleri için rezervasyon yaptırabilirsiniz. İçerisinde sauna, hamam, buhar odası, çamur banyosu ve masaj salonu bulunuyor. İstanbul Esenyurt’ta pek çok aktiviteyi lüks konaklama deneyimi ile yaşamak için Esenyurt otelleri sizleri bekliyor.

Esenyurt’a Ne Zaman Gidilir?

İstanbul Esenyurt otelleri hem sırt çantalı gezginlere hem de çocuklu ailelere hitap ediyor. Ayrıca burada Esenyurt süit otelleri, butik ve apart oteller gibi seçenekler de yer alıyor. Dilerseniz Esenyurt otel fiyatları arasından bütçenize en uygun olanı seçip harika bir konaklama deneyimi yaşayabilirsiniz. İstanbul Esenyurt ilçesi yaz mevsiminin sıcak ve ılıman günlerinde keşfedilmesi bambaşka yerlerden biri. Ancak diğer mevsimlerde çok çetin geçmediğinden ilkbahar ve sonbahar aylarında seyahat uygun oluyor. Erkenden rezervasyon yaptırarak kalabalığın daha az olduğu zamanlarda Esenyurt otelleri ve süit otellerde konaklayabilirsiniz. İstanbul Esenyurt bölgesine yaz mevsiminde konserlerin olduğu zamanda da gelebilirsiniz. Farklı tür müzik gruplarının sahne aldığı konserlere ailenizle birlikte katılabilirsiniz. Buna ek olarak sanatseverler tarafından ilgi gören tiyatro festivalleri zamanında da buraya gelebilirsiniz. Komedi ve dram gibi sahne oyunlarını keyifle izleme fırsatı yakayabilirsiniz. Esenyurt’a sezon dışında gelmeyi düşünürseniz ucuz Esenyurt otel fiyatları kampanyalarından faydalanabilirsiniz.

Esenyurt’ta Ne Yenir?

İstanbul Esenyurt otelleri bölgesi civarında dünya ve Türk mutfağından lezzetler sunuluyor. Damak zevkinize uygun birçok lezzetin olduğu İstanbul Esenyurt içesinin her mahallesinde et ve balık restoranları bulunuyor. Fast food severler için leziz hamburger menülerinin yer aldığı seçenekler de sunuluyor. İstanbul Esenyurt’un ün yapmış çikolataları da çikolatalı pasta ve tatlı içinde servis ediliyor. Küçük ve otantik mekanlarda yemek yemek isterseniz Esenyurt otelleri konumunda bulunan yerleri keşfe çıkabilirsiniz. Akşam yemeğinden sonra Gaziantep’in meşhur lezzeti tatlıya da şans verebilirsiniz. İstanbul Esenyurt bölgesi Uzakdoğu mutfağının suşi lezzeti ile bilinen uğrak mekânlardan biri. Genellikle et düşkünü olanlar buranın mangal lezzetlerini deneyimlemeden evine dönmüyor. Her köşe başında yer alan SteakHouse ve et sofraları et severler tarafından sıklıkla ziyaret  edilen yerler arasında bulunuyor. Esenyurt ilçesi farklı deniz mahsullerinin servis edildiği mekanlar ile de biliniyor. Deniz börülceli salata, deniz mahsullü makarna, karidesli salata ve midye tava gibi lezzetler vazgeçilmezler arasında bulunuyor.  İstanbul Esenyurt otelleri, süit, butik ve apart otellerde kalanlar akşam yemeğinde zengin yemekleri tadıyor. Son olarak sabah kahvaltısında işkembe çorbası akşam yemeğinde sakatat lezzetleri tercih edersiniz burayı seçebilirsiniz. Bu damak çatlatan lezzetleri yakından denemek için Esenyurt otel fiyatları arasından bütçenize uygun seçim yapabilirsiniz.

Esenyurt Otel Fiyatları

İstanbul Esenyurt konaklama bakımından zengin alternatifler sunuyor. Esenyurt otelleri konaklama hakkında detaylı bilgi almak için https://losshotel.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz. Esenyurt otelleri 5 yıldızlı, 4 yıldızlı, süit, apart ve butik oteller olarak sıralanıyor. Bu ilçedeki oteller hem merkeze yakın konumu hem de ultra lüks hizmetleri ile misafirlerden tam not alıyor. Esenyurt otel fiyatları belirlenirken otelin hizmetleri ve sunduğu farklı imkanlar da dikkate alınıyor. Burası eski bir yerleşim yeri olduğundan dokusu hiç bozulmamış tarihi Esenyurt otelleri içinde konaklayarak tarihi havayı keşfedebilirsiniz. Ayrıca birçok kültür merkezi, tarihi yapı ve dini yapılara yakın olan oteller konumu ile sıkça tercih ediliyor. İstanbul Esenyurt son zamanlarda kentleşme bakımından büyük ivme kaydettiği biliniyor. Bu açıdan da ilçedeki nüfus sayısı artıyor.

Bu otellerin misafirlerine sunduğu ayrıcalıklar arasında temiz ve bakımlı geniş odalar, çocuk ve yetişkin havuzları, ücretsiz kablosuz internet, ücretsiz otopark ve vale hizmeti, açık büfe, oyun alanları, çocuk parkları ve bunlar gibi kişiye özel hizmetler bulunuyor. Esenyurt otel fiyatları her bütçeye uygun olmasının yanında en çok rezervasyon yaptırılan oteller arasında yer alıyor. Bu oteller ayrıca çocuk dostu olması ile de biliniyor. Otel içerisinde çocukların kaliteli zaman geçirmesine olanak tanıyan faaliyetler bulunuyor. Açık ve kapalı yüzme havuzları, oyun parkları, aqupark, çocuklar için özel yemek menüleri gibi hizmetler sağlanıyor. Bir otelden beklenen özel hizmetleri fazlasıyla karşılayan süit, butik ve apart oteller misafirlere iyi imkanlar sağlıyor. Sezon dışında rezervasyon yaptıranlar ise buradaki otellerin erken rezervasyon kampanyalarından faydalanıyor.

Editör: Aydın

Yorum Yaz