tatlidede

Gazetemizden BİK’e ziyaret

Mardin Life Gazete ve Web sitesi yönetimi Basın İlan Kurumu (BİK) Diyarbakır Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.
  • 18.08.2023 18:11
Gazetemizden BİK’e ziyaret

Mardin Life Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve Mardin Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Abdulkadir Üründü, gazete sayfa editörü Velit Aok ve Mardinlife.com web sitesi yazı işleri Müdürü Nezir Güneş Basın İlan Kurumu (BİK) Diyarbakır Bölge Müdürü Osman Başeğmez'i ziyaret etti.

Başeğmez'in makamında gerçekleşen ziyarette, Mardin Life Gazetesi’nin çalışmaları değerlendirilerek karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaret oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti.

VERİMLİ BİR ZİYARET

Mardin Life Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Abdulkadir Üründü, BİK'te başarılı çalışmalara imza atan Başeğmez'in gazetecilik mesleğinde de önemli bir tecrübeye sahip olduğunu hatırlatarak, oldukça verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini söyledi.

BİK'E TEŞEKKÜR

Bölgede zor şartlarda görev yapan gazeteler olarak kendilerine destek veren tek kurumun BİK olduğuna dikkat çeken Üründü, “Müdürümüze ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyorum. Gazetecilik tecrübesinin olması hasebiyle de aynı dili konuşabilmekten duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum” dedi.

Güneş de BİK'in web sitelerine verdiği desteği çok önemli olduğunu belirterek, "Basın İlan Kurumu daha önce yerel basınımıza can suyu olmuştu. Şimdi de web sitelerine verdiği destekten dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz."diye konuştu.

ZİYARETTEN MEMNUN KALDI

Müdür Başeğmez ise ziyaretten memnun kaldığını ifade ederek Üründü, Aok ve Güneş'e teşekkür ederek, "Mardin Life Gazetesi ve İnternet Haber Sitemizin değerli yöneticilerini Basın İlan Kurumu'muzda misafir ettik. Karşılıklı iş akışımızın sorunsuz devamı için bilgilendirmede bulunduk. Mardin'de kaliteye odaklanan sektörün varlığı ile mutlu olduk."ifadelerini kullandı. 

 

 

Editör: Nezir Güneş

Yorumlar

Image
Mardinli
18.08.2023 / 21:23

Kadir bey lütfen Eskin İlkokulunun açılmasına yardımcı olun

Yorum Yaz