tatlidede

Gerçek Evim’den Faizsiz Ev ve Araba Kampanyası

Çoğumuz bir şekilde yaşamını sürdürür, ancak bazılarımız birbirinden farklı idealler için dünyaya gelir ve bunları gerçekleştirmek ister. Hatta bunları gerçekleştirmek için elinden gelen her şeyi yapar.
  • 24.06.2021 15:38
Gerçek Evim’den Faizsiz Ev ve Araba Kampanyası

Tabii bu idealler mecburiyet ile başlayabilir, bazı mecburiyetler vardır ki geçmişimizden bu güne dek bizlerin doğasında var olması gereken ve onlarsız yaşayamayacağımız mecburiyetlerdir.

Örneğin; araba sahibi olmak veya ev sahibi olmak gibi idealler yani mecburiyet haline gelen şeyler gibi.

Tabii araba sahibi olmak, sizin tercih edeceğiniz şekle göre değişir ancak işin sonunda kişi olgunlaşıp aile kurmak istediğinde hem araba sahibi olmak hem de ev sahibi olmak net olarak avantaj elde etmemizi sağlıyor.

Nasıl Araba Ev Sahibi Olurum? Şartlar Çok Zor

Gel gelelim en önemli noktaya hatta en önemli soruya. Durumlar bu haldeyken nasıl ev sahibi olacağız ve nasıl araba sahibi olacağız.

Öncelikle bilmemiz gerekiyor ki her geçen sene bir şey sahibi olmak çok daha zorlaşıyor. Neticesinde son dönemlerde dünyayı kötü açıdan etkisi altına alan korona-virüs andemisi ekonomik olarak birçok ülkeyi kuşatması altına aldı ve para akışı sağlamasını net bir biçimde kesti.

Konu böyle olunca kur fiyatları da arttı tabii bu da araba sahibi olmak isteyen insanların işini bir hayli zorlaştırdı. Bu da ev fiyatlarının da artmasına neden oldu.

Tek Çıkış Yolu mu Var?

Aslına bakıldığı zaman peşin para ile bir şey sahibi olmak neredeyse imkânsız hale geldi, ancak bizlere bazı bankalar fırsat vermiş gibi gözüküyor.

Ancak yalan çok dikkatli olmak gerekiyor, neticesinde banka 100.000 Türk Lirası değerinde bir şey veriyorsa ( kredi ) ve her ne için veriyorsa onu net bir biçimde en az 200.000 Türk Lirası ödeme ile geri alıyor.

Bu da sizlerin ciddi anlamda zarar etmesine neden oluyor.

Taksitle ev, taksitle araba almak isteyenler bunu 'Gerçek Evim' kuruluşuna başvurarak. Faizsiz ev ve faizsiz araba alarak yapabiliyorlar tabii ki bu kolaylık olunca araba almak ta çok rahat oluyor ev almak ta.

Yorum Yaz