matesis
dedas

Gözü dönmüş kocadan çifte cinayet

Tüyleri diken diken eden olay komşu kent Diyarbakır Ergani'de meydana geldi. Y.Ö., 2 çocuğunun yanında eşi S.Ö'yü eşarpla boğdu, kendi kuzeni M.T'yi de bıçaklayarak katletti.
  • 29.04.2023 17:29
Gözü dönmüş kocadan çifte cinayet

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde Y.Ö., 2 çocuğunun yanında eşi S.Ö'yü eşarpla boğup kendi kuzeni M.T'yi de bıçaklayarak öldürdü. Y.Ö., çocuklarını akrabalarına bıraktıktan sonra polise teslim oldu.

 

Dün akşam saatlerinde Kemaliye Mahallesi 1'inci Gülbaran Caddesi'nde Y.Ö., evde 2 çocuğunu gözü önünde henüz belirlenemeyen nedenle eşi S.Ö.'yü eşarpla boğarak, kendi kuzeni M.T.'yi de bıçaklayarak öldürdü.

ÇOCUKLARINI AKRABALARINA BIRAKTI

Y.Ö., çocuklarını alıp, akrabalarına teslim ettikten sonra Ergani İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek teslim oldu. Y.Ö'nün ifadesi doğrultusunda eve giden polis ekipleri S.Ö. ve M.T.'nin cesetleriyle karşılaştı.

Diyarbakır'da bir kadın çocuklarının gözü önünde eşarpla boğuldu

GÖZALTINDA

Yapılan incelemenin ardından cesetler, otopsi yapılmak üzere hastaneye kaldırıldı. Şüpheli Y.Ö'nün emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Diyarbakır'da bir kadın çocuklarının gözü önünde eşarpla boğulduGözü dönmüş kocadan çifte cinayet: Karısını eşarpla boğdu kuzenini bıçakladı!

Editör: Kadir Üründü

Yorum Yaz