tatlidede

Hakim Nagihan Sel için mevlit okutuldu

Önceki gün tedavi gördüğü Diyarbakır'da vefat eden Mardin Adliyesi Hakimi Nagihan Sel için Mardin'de mevlit okutuldu, mesai arkadaşları merhume Sel için lokma dağıttı.
  • 01.09.2022 19:33
Hakim Nagihan Sel için mevlit okutuldu

Mardin Adliyesi'nde görev yaparken yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle tedavi gördüğü Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yaşama veda eden hakim Nagihan Sel için Mardin'de mevlit okutuldu. 

Tedavi gördüğü Diyarbakır Dicle Üniversitesi Hastanesi'nde hayatını kaybeden Mardin Adliyesi hakimlerinden Nagihan Sel (32), memleketi Yozgat'ta son yolculuğuna uğurlanarak defnedildi. 

Cenazesi Diyarbakır'dan Yozgat'ın Çayıralan ilçesine gönderilen merhume Sel'in cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Çayıralan mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi. 

Ani vefatıyla Mardin Adliyesi ve adli camiayı derinden üzen, mesai arkadaşlarını yasa boğan Hakime Sel için Mardin Adliyesi personeli ve mesai arkadaşlarınca ruhuna mevlit okutuldu.

15 Temmuz Meydanı'nda bulunan Hacı Şakir Nuhoğlu Camiinde öğle namazından önce mevlit okutuldu. Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, Mardin Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Deniz Malkoç ile Mardin adliyesi personelleri, merhumenin mesai arkadaşlarının katıldığı mevlit programında merhumenin ruhuna dualar okundu. Kılınan öğle namazının ardından hazırlanan lokmalar cami cemaati ve çevredekilere dağıtıldı.

Editör: Kadir Üründü

Yorum Yaz