tatlidede

Hastanenin karşısındaki parkta akıl almaz olay

Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi karşısındaki parkta akıl almaz bir olay yaşandı. Hastanesi karşısındaki parkta cenin bulundu . Olayı fark eden öğrenciler yetkili kişilere haber verdi.
  • 23.02.2024 15:43
Hastanenin karşısındaki parkta akıl almaz olay
 

Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi karşısındaki parkta cenin bulundu. Durumun ihbar edilmesi üzerine bölgeye gelen polis ekipleri kutu içindeki cenini incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na götürdü. Ceninin yaklaşık 2 ya da 3 aylık olduğu tahmin ediliyor.

Sultangazi'deHaseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi karşısındaki parkta cenin bulundu. İhbar sonrası parka gelen olay yeri inceleme ekipleri kutu içinde bulunan ve yaklaşık 3 aylık olduğu tahmin edilen cenini incelemek üzere Adli Tıp Kurumu'na götürdü.

LİSE ÖĞRENCİLERİ FARK ETTİ

Dün öğle saatlerinde Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin karşısında bulunan bir parktan geçen lise öğrencileri gördükleri kutudan şüphelendi. Öğrenciler polis ekiplerine haber verdi.

ADLİ TIP'A GÖTÜRÜLDÜ

Olay yerine gelen polis ekipleri kutunun içerisinde cenin buldu. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından 2 ya da 3 aylık olduğu tahmin edilen cenin Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Image description

Image description

Image description

Editör: Gülten Akgül

Yorum Yaz