tatlidede

Milli Eğitim’den Gazze’ye destek çalışmaları

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir ve İlçe Milli Eğitim Müdürü M.Emin Duyan, Artuklu'da kurum ve okulları ziyarette bulunarak eğitim çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulundu.
Milli Eğitim’den Gazze’ye destek çalışmaları

İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir, İlçe Millî Eğitim Müdürü Mehmet Emin Duyan ile Artuklu ilçesinde bulunan Artuklu Cemil Tutaşı Rehberlik Araştırma Merkezi, Artuklu İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü, Artuklu Mehmet Akif Nuhoğlu Anadolu Lisesi ve Artuklu Halk Eğitimi Merkezini ziyaret ederek yönetici, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

"Geleceğine yön verdiğimizin bilincinde olalım"

Artuklu Cemil Tutaşı Rehberlik Araştırma Merkezi ziyareti esnasında yönetici ve öğretmenlerin birim odalarını gezen İl Müdürü Murat Demir; çalışmaları yakından inceledi ve çalışmaları hakkında öğretmenlerle sohbet edip bilgi aldı. Demir, Öğretmenlere "Buradaki çalışmalarınızla yavrularımızın geleceğine yön verdiğimizin bilincinde olalım, bu konudaki hassasiyetiniz için hepinize çok teşekkür ederim." diyerek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Ziyarette ayrıca, görme engelli personeli Riyad Tercan, yazmış olduğu biyografi kitabını İl Müdürü Murat Demir'e takdim etti.

Image description

Demir, İlçe Millî Eğitim Müdürüyle bir arada çalışmaları değerlendirdi

Rehberlik Araştırma Merkezi ziyaretinin ardından Artuklu İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünü ziyaret eden İl Müdürü, yapılan çalışmaları inceledi ve İlçe Millî Eğitim Müdürü M.Emin Duyan'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı, İlçe Müdürlüğü çalışanlarını da ziyaret ederek çalışmalarında kolaylıklar dileyerek programa devam etti. 

Gazze'deki çocuklar için elbise dikimi yapılan atölyeyi gezdi

İl Millî Eğitim Müdürü Mahmut Demir, daha sonra Artuklu Mehmet Akif Nuhoğlu Anadolu Lisesine geçerek oradaki  okulu ve sınıfları gezdi.  İl Müdürü Murat Demir; yönetici, öğretmen ve öğrencilerimizle sohbet etti. Ziyaretlerinin son durağı olarak Artuklu Halk Eğitim Merkezini ziyaret ederek Filistin için destekte bulunan  Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Koordinesinde, Gazze'deki çocuklar için elbise dikimi yapılan atölyeyi gezdi. Burada çalışmalara katılıp destek olan usta öğretici ve kursiyerlerimize şükranlarını sundu.

Ziyaretten kareler;

Image description

Image description

Image description

Image description

Image description

Mardin Life / Gülten Akgül

Editör: Gülten Akgül

Yorumlar

Image
ZiyaretçiFERİDUN AŞAR
08.12.2023 / 13:28

SAYIN MÜDÜRÜM İYİ GÜNLER.NUHOĞLUNA KADAR GİTMİŞKEN MARDİN ANADOLU LİSESİNE .GİTİNİZMİ OKULUN ÇATISI UÇMUŞ.DUVARLAR YIKILMIŞ ÖĞRENCİLER TEDİRGİN 40 YILIK OKUL YENİ OKUL İÇİN BAŞVURU VARMI OKUL YÖNETİMİNDEN MEMNUNUZ .LÜTFEN BU KONUNUN TAKİPÇİSİ OLALIM BİZLERDE YARDIMCI OLALIM.MESELA SOSYAL BİLİMLERLE YER DEĞİŞEBİLİR AZ ÖĞRENCİ VAR ORDA YADA TAŞIYIN İLADA BİRŞEYİN OLMASIMI LAZIM.SAYGILAR .FERİDUN AŞAR.

Yorum Yaz