tatlidede

İsrail'in en büyük havalimanına İHA saldırısı!

Siyonist İsrail'in en büyük havalimanı Ben Gurion'a İHA saldırısı düzenlendi.
  • 13.03.2024 10:33
İsrail'in en büyük havalimanına İHA saldırısı!

Siyonist İsrail'in Gazze'ye yönelik soykırım savaşı 7 Ekim'den beri sürüyor. Çoğunluğu kadın ve çocuklardan oluşan 30 bini aşkın şehit var. Arz-ı Mev'ud hayalleri peşindeki gözlerini kan bürümüş Siyonistler dünya halklarının ateşkes çağrılarına kulak tıkıyor. Gazze'deki soykırıma karşı verilen Direniş'e Yemen ve Lübnan'ın yanı sıra Irak'ta destek veriyor. İran destekli grupların şemsiye grubu olan Irak'taki İslami Direniş, İsrail'in Tel Aviv yakınlarındaki en büyük havalimanı Ben Gurion'a düzenlenen insansız hava aracı saldırısını üstlendi.

İHA SALDIRISINI IRAK İSLAMİ DİRENİŞ'İ ÜSLENDİ

İran destekli grupların şemsiye grubu Irak İslami Direnişi, Siyonist İsrail'in Tel Aviv yakınlarındaki en büyük havalimanı Ben Gurion'a insansız hava aracı ile saldırı düzenledi. İran devlet televizyonu saldırı haberini duyurarak doğruladı.

Irak'taki İslami Direniş grubundan yapılan açıklamada “Mücahitlerimiz Pazartesi akşamı, gaspçı yapının derinliklerindeki Ben Gurion Havaalanını insansız hava araçları kullanarak hedef aldı ve işgale direnme operasyonlarının ikinci aşamasını tamamlayarak düşman kalelerini yok etmeye devam ettiğimizi teyit ediyoruz. Gazze'deki halkımıza destek olun.'' ifadeleri yer aldı.

 

Image description

PRESS TV DOĞRULADI

İran devlet televizyonu Press TV, 'Irak direnişi İsrail'in ana havaalanını insansız hava aracıyla vurdu' başlığıyla saldırıyı izleyicilerine duyurduğu haberinde şu ifadelere yer verdi:

''Irak'taki İslami Direniş, ABD destekli İsrail savaşına katlanan Gazze Şeridi'ndeki Filistinlilere verdiği desteği sürdürmek amacıyla İsrail rejiminin ana havaalanını vurdu. Direniş, açıklamaya, uçağın belirlenen hedefin üzerine ulaştığında mermi fırlattığını gösteren operasyonun görüntülerini de ekledi.''

 

 

 

 

 

Editör: Gülten Akgül

Yorum Yaz