matesis
dedas

Kozmetik Markasının Duyurusunu Yapan Berdan Mardini'nin Tercih Ettiği Fotoğraf 'Ne Alaka?' Dedirtti!

Memleketi Mardin’e kurduğu fabrikayı yıllar içerisinde geliştirerek yatırımlarını sürdüren şarkıcı Berdan Mardini, "Vallahi ben de inanmıyorum" diyerek, kozmetik firmasına dair ilginç paylaşımda bulundu.
  • 29.09.2023 21:14
Kozmetik Markasının Duyurusunu Yapan Berdan Mardini'nin Tercih Ettiği Fotoğraf 'Ne Alaka?' Dedirtti!

Son dönemde özel hayatı ve farklı giyim tarzıyla dikkat çeken ünlü türkücü Berdan Mardini, sosyal medyada yayınladığı pozlarla gündem oldu. Evini arabasını satıp köyüne fabrika kuran ünlü türkücünün gül suyu ve gül yağ ürünlerinin duyurusunu yaptığı fotoğraf olay oldu. Yarı çıplak kamera karşısına geçen Mardini hakkında birçok yorum yapıldı. Bir sosyal medya kullanıcısı, "Sanat için değil ticaret için soyunmuş" yorumunda bulundu. 

"BİZZAT KOKLAYARAK HARİKA ÜRÜNLER İÇİN YOLA ÇIKTIM"

Sezonun ilk mahsüllerini çalışanları ile birlikte toplayan ünlü şarkıcı, "Yahu bu kadar soğuk hemen gelir mi amanın. 50 çeşitten fazla ürün çıkıyor. Mardin'de biliyorsunuz kendi köyümde kurduğum fabrika ve 700 dönüm gül ektim. Hasadımızı tamamladık ve saf dogal gül suyu gül yağı ürünlerimizin içinde olacak. Vallahi ben de inanmıyorum bitti sayılır. Mardin'den hammaddemizi getirip, burada da şirketimiz ve dolum tesisimizi kurduk ve ben bizzat koklayarak harika ürünler için yola çıktım. Şu anda çok heyecanlıyım ama çalışmaya devam edıyorum" mesajını yazdı.

 

 

Editör: Gülten Akgül

Yorum Yaz