tatlidede

Malatya'da 4.3 büyüklüğünde deprem oldu

Malatya Doğanşehir'de 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. S
  • 19.02.2024 12:59
Malatya'da 4.3 büyüklüğünde deprem oldu

Malatya'da Saat 12.23'te AFAD'ın kaydettiği sarsıntının derinliği 17.7 kilometre Doğanşehir'de 4.3 büyüklüğünde  olarak  ölçüldü. Çevre illerden de hissedilen deprem sırasında vatandaşlar kısa süreli panik yaşarken herhangi bir olumsuz gelişme aktarılmadı.

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinin merkez üssü olduğu 4.3 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi. AFAD'ın paylaştığı verilere göre saat 12.23'te yaşanan sarsıntının derinliği 17.7 kilometre olarak ölçüldü. Depremi hissedenler kısa süreli panik yaşadı.

 

Malatya'da 4.3 büyüklüğünde deprem oldu 

 

MALATYA VALİSİ'NDEN AÇIKLAMA

Çevre illerden de hissedilen depremin büyüklüğü Kandilli Rasathanesi ölçümlerinde 4.1 olarak bildirildi. Yaşanan depremle ilgili herhangi bir olumsuz gelişme açıklanmadı.

Deprem sonrası sosyal medyadan açıklamada bulunan Malatya Valisi Ersin Yazıcı "Malatya Doğanşehir merkezli 4.3. büyüklüğünde meydana gelen depremde, AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramaları için yönlendirilmiştir. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun." ifadelerini kullandı.

Image description

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt da deprem sonrası açıklamada bulundu. Zelyurt, ilçede yaşanan deprem nedeniyle herhangi bir olumsuzluk bulunmadığı bilgisini verdi.

 

Editör: Gülten Akgül

Yorum Yaz