matesis
dedas

Mardin'deki Oteller kapılarını depremzedelere açtı

Mardin Turizm ve Otelciler Derneği'nde bulunan oteller, Deprem illerinden gelen depremzedelere otellerinin kapılarını açarak ücretsiz olarak misafir ediyor.
  • 07.02.2023 21:14
Mardin'deki Oteller kapılarını depremzedelere açtı

Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen ve büyük bir yıkıma sahne olan 10 ilde yaşanan acı yaşanan güzel dayanışma örnekleriyle bir nebze de olsa hafifliyor.

Mardin'de faaliyet gösteren Mardin Turizm Otelciler Derneği MARTOD, depremden etkilenen depremzedelerin yapılan bir çalışma ile otellerde ücretsiz olarak misafir edilmesini sağlıyor.

MARTOD Başkanı Özgür Gürgör, çok zor bir zamandan geçildiğine işaret ederek, bu gibi zor zamanların büyük bir dayanışmanın içerisinde olarak atlatılabileceğini söyledi.

MARTOD olarak, Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya gibi depremden ciddi şekilde etkilenen illerden gelecek depremzede  vatandaşlara otel işletmelerinin kapılarını açtığını kaydeden Başkan Gürgör, Otel işletmelerimiz ve turizmcilerimiz, yaşanan acıya kayıtsız kalmayarak ilgili yardım kuruluşları aracılığıyla depremzede kardeşlerimize yardımlarını ulaştırıyor. Ancak bununla birlikte Deprem illerinden Mardin'e gelen depremzedelerimizi de otellerimizde misafir etmeye hazırız. Tıpkı pandemi sürecinde şehrimizde görevlendirilen sağlık çalışanları ve doktorlarımızı ağırladığımız gibi depremzedelerimizi de ağırlamaya ve misafir etmeye hazırız." dedi. 

Editör: Kadir Üründü

Yorum Yaz