Mardin'deki Okullarda tatil uzatıldı
Mardin'de yoğun kar nedeniyle eğitime verilen ara tatil 3 güne çıkarıldı.
Meteoloji'nin Mardin için yeni kar bekleniyor uyarısı üzerine Valilik harekete geçti ve verilen iki günlük tatilin uzatılması yönünde karar verdi.
Buna göre Mardin'de okullara verilen eğitim tatili Cuma gününü de kapsaması üzerine verilen tatil iç güne çıkarılmış oldu.
Kaynak: Mardin Life
Yorumlar
3 yorumMardin İl Özel İdaresi ve Mardin Belediyesi kar yağacağını bildikleri halde gereken tedbirleri almadı. Sözde kriz merkezi oluşturuldu. nasıl ve nerde oturuyorlar telefonlarını bilen yok. O kadar para harcayacaklarına karla mücadele için neden araç almadılar.
HER TÜRLÜ EYLEMDE BAŞI ÇAKAN STÖ VEYA STK'LAR:NEDEN SESSİZ DURUYORSUNUZ?SÜREKLİ KESİLEN ELEKTRİKLER SİZLERİ RAHATSIZ ETMİYORMU?
En ufak bir kar ve yağmur yağması,en ufak bir rüzgar esmesi vs. durumlarında elektriklerin kesilmesi saatlerce gelmemesi ya da geldiği zamanda beyaz eşyalara zarar verecek derece düzensiz olması neden bu büyükşehrin yöneticilerini rahatız etmez ve onları harekete geçirmez.