tatlidede

Mardinli Savcı tedavi gördüğü hastanede vefat etti

Uzun süreden beri hastanede tedavi gören Mardinli savcı Abdullah Başaran hayatını kaybetti.
  • 18.06.2022 13:37
Mardinli Savcı tedavi gördüğü hastanede vefat etti

Diyarbakır Ergani Cumhuriyet Savcısı olan hemşehrimiz Abdullah Başaran, tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Başaran’ın cenazesi, Mardin’in Derik ilçesi Göktaş Köyünde kılınan cenaze namazı sonrasında toprağa verildi.

Alınan bilgiye göre kolon kanseri teşhisiyle bir süre önce hastaneye kaldırılan Başaran, yaşam mücadelesini önceki gün kaybetti. İki çocuk babası olan Başaran’ın Mardin’in Derik İlçesi’ne bağlı Göktaş Mahallesi’nde düzenlenen törenle toprağa verildi.

TAZİYE MESAJI

Hakimler ve Savcılar Kurulunca (HSK), yaşamını yitiren Ergani Cumhuriyet Savcısı Abdullah Başaran için sosyal medya üzerinden bir mesaj yayımlandı. Mesajda, “Değerli meslektaşımız, Ergani Cumhuriyet Savcısı Abdullah Başaran tedavi gördüğü hastanede vefat etmiştir. Meslektaşımıza Allah’tan rahmet, derin acılarını paylaştığımız kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır dileriz. Yargı camiamızın başı sağ olsun” denildi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Mardinli olan hemşehrimiz Ergani Cumhuriyet Savcısı Abdullah Başaran'ın tedavi gördüğü hastanede vefat ettiğini duyurdu.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı;

"Tedavi gördüğü hastanede vefat eden Ergani Cumhuriyet Savcımız Abdullah Başaran'a Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum. Rabbim,merhameti ve mağfireti ile muamele eylesin. Mekanı cennet,makamı ali olsun, inşallah."

SAVCI İBRAHİM BAŞARAN KİMDİR?

 

 

Editör: Nezir Güneş

Yorumlar

Image
yusra
23.06.2022 / 21:36

allahtan rahmet ailesine baş saglıgı dılıyorum mekanı cenet olsun

Image
Av Mehmet Çetin
18.06.2022 / 22:59

Allah rahmet eylesin Mekanı cennet olsun

Yorum Yaz