tatlidede

Mardinlife TIK'lanma REKOR'u kırdı

Mardin'in ve bölgenin en çok ziyaret edilen internet sitesi olma özelliğini taşıyan www.mardinlife.com, alexa ve google değerleri sonucunda tekil sayıda günlük 10 bin tıklama rekorunu aştığını açıkladı. İnternet Haber Sitesi olan www.mardinlife.com bir günde bütün sayfaların tıklanma sayısının ise 300 bini geçtiğini bildirdi.
  • 16.03.2011 02:15
Mardinlife TIK'lanma REKOR'u kırdı

Mardin’in ve bölgenin en çok ziyaret edilen internet sitesi olma özelliğini taşıyan www.mardinlife.com, alexa ve google değerleri sonucunda tekil sayıda günlük 10 bin tıklama rekorunu aştığını açıkladı. İnternet Haber Sitesi olan www.mardinlife.com bir günde bütün sayfaların tıklanma sayısının ise 300 bini geçtiğini bildirdi.

Kuruluşunun 7. yılına yeni tasarımı ile giren Mardinlife.com’un Genel Yayın Yönetmeni Nezir Güneş, yaptığı açıklamada, sitede günlük tekil ziyaretçi sayısının 10 bini bulduğunu söyledi. Güneş, bu sayının Mardin’de günlük dağıtımı yapılan Hürriyet, Zaman, Sabah, Habertürk gibi bütün ulusal ve yerel gazete sayısının neredeyse üç katına yakın olduğunu vurguladı.

Seçim süreci ile birlikte seçmen ile seçilenleri buluşturma adına politika haberlerine ağrılık verdiklerini anlatan Güneş, sitenin bugün kırdığı rekorun arkasında, AK Parti’nin açıklanan aday adayı listesini ilk okuyucuları ile buluşturan site olmalarının yanında dev seçim anketini yayınlamalarına bağladı.  

Nezir Güneş, yaptığı açıklamada, siteyi Mardin’de kurduklarında interneti bilen çok az sayıda insan olduğunu ve birçok meslektaşları tarafından net üzerinden yayın yaptıkları için de tepki çektiklerini hatırlattı.

Sitenin yayın koordinatörü Kadir Üründü ise siteye eklenen her haberin ortalama 2 bin kişi tarafından okunduğunu belirterek, bu sayının fotoğraf galerileri için 5 ile 10 bin arasında değiştiğini ifade etti.

Mardin Life sitesinin arkasında güçlü bir muhabir ve editör kadrosu bulunuyor. Büyük şehirlerin yanında her ilçede muhabir ve editörü bulunan Mardin Life aynı zamanda Mardin Life Dergisi ve İletişim Gazetesinin de ortak yayın sitesini oluşturuyor.

NASRETTİN GÜNEŞ

Yorum Yaz