matesis
dedas

Pro Plan Kedi Maması Tercih Etme Sebepleri

Yavruluk döneminden yaşlılık dönemlerine kadar hayatlarını konforlu ve sağlıklı bir şekilde geçirmesini sağlamak dostlarımız için oldukça önemlidir. Besin ihtiyaçları yavruluk döneminde farklı olacaktır. Gelişmiş bir vücuttan ziyade sağlıklı bir vücut tüm yaşamı boyunca onlarla beraber devam edecektir.
  • 24.02.2023 13:05
Pro Plan Kedi Maması Tercih Etme Sebepleri

Mükemmel bir gıda sindirimi için, azaltılmış karbonhidrat sayesinde tam ve dengeli beslenmesi gerekecektir. Yavruluk, yetişkinlik ve yaşlılık dönemlerine ek olarak kısırlaştırma dönemlerinde oldukça önemlidir. Hormon dengeleri değişecek ve vücudunun ihtiyaç duyduğu farklılıklar olacaktır. Pro plan kedi maması kediniz için tüm besin değerlerini içerisinde barındıran kaliteli kuru ve yaş kedi mamasıdır.

Pro Plan Yavru Kedi Maması

Yavru kediler için en önemli durum kemik ve kas gelişimidir. Bunların yanı sıra gözlerinin sağlıklı olması, sindirim ve bağışıklık sisteminin güçlü olması gerekir. Pro Plan yavru kedi mamaları kedinizin ilk günden itibaren gerek duyduğu vitamin, aminoasit ve protein yapı taşlarına sahiptir.

Prop Plan Yetişkin Kedi Maması

12 ayını tamamlayan yavru kediler artık yetişkin olarak adlandırılmaktadır. Vücutlarına alması gereken, mineral, vitamin ve protein gibi değerler farklı olması gerekmektedir. Gerçek tavuk etinden üretilmiş Pro Plan yetişkin kedi mamaları dostlarınız için adeta eşsiz bir lezzet sunmaktadır. Somonlu ve pirinçli içeriği sayesinde sağlıklı tüy yapısı olmasına destek sağlarken, fazla kilo almaya meyilli olan kediniz için özel light serileri de üretmektedir.

Pro Plan Yaşlı Kedi Maması

Pro plan yaşlı kedi mamaları 7 yaş ve üzeri kediler için kullanıma uygundur. Vitamin E, omega 6 ve omage 3 yağ asitleri sayesinde esansiyel balık yağları ile çok daha sağlıklı ve parlak tüylerin oluşmasına destek olur. Yaşlı kedilerin bağışıklık sisteminin çok daha güçlü olabilmesi ve eklem sağlığı için tam bu nokta Pro plan yaşlı kedi mamaları dostunuz için doğru seçenek olurken üriner sistemlerinin de sağlıklı şekilde olmasını olumlu yönde etkilemektedir.

Pro Plan Kısırlaştırılmış Kedi Maması

Kısırlaştırma operasyonu geçirmiş bir kedi iştah kayıbı yaşayacak ve obezite ile tehlikeli bir durum haline gelecektir. Bu nedenle sağlıklarının kontrollü bir şekilde devam edebilmesi için kaliteli mamalar ile beslenmesi gerekmektedir.

Kısırlaştırılmış kediler için özel olarak formüle edilmiş Pro Plan kısırlaştırılmış kedi mamaları, kedinizin kilo problemine destek olacaktır. Bu sayede dostunuz olması gereken kiloda olacaktır. Ayrıca tartar ve diş plaklarının oluşumunu engelleyerek ağızda kötü koku meydana gelmesini engelleyecektir.

Pro Plan Kedi Maması Fiyatları

Her canlının kendine özgü ihtiyaçları vardır. Pro plan kedi maması 10 kg, 1,5 kg ve 3 kg gibi çeşitli ağırlıkları bulunmaktadır. Tercih edeceğiniz paketin ağırlığına ve içeriğine göre fiyatlar farklılık göstermektedir.
Dostlarınızın dengeli ve kaliteli yaşamı için en doğru mamayı seçmek siz hayvansever sahiplerine düşmektedir. Markamama.com.tr patili dostlarınız için profesyonel ve kaliteli içerikli mamaları özenle bir araya getirir. Dostlarınızın ihtiyaçları doğrultusunda en uygun Pro Plan kedi mamalarını sipariş verebilirsiniz.

Editör: Nezir Güneş

Yorum Yaz