tatlidede

Şanlıurfa'da gençler stand-up gösterisinde buluştu

  • 01.06.2022 15:11
Şanlıurfa'da gençler stand-up gösterisinde buluştu

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi gençlere yönelik stand-up gösterisi düzenlendi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Şair Nabi Dijital Sinema Salonu gerçekleşen gösteride tiyatro sanatçısı Hasan Ocakoğlu’nun hazırladığı stand-up gösterisi gençlerle buluştu.

Keyifli dakikaların yaşandığı buluşmada tiyatro sanatçısı Ocakoğlu anlattığı hikayelerle salonu dolduran gençlere unutulmaz anlar yaşattı.

Gösteriye izleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, gençleri sanatla buluşturduklarını söyledi.

Gösteriye gençlerin yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden Beyazgül, "Hasan Ocakoğlu Şanlıurfa’nın öz evladıdır. Burada sizinle buluşarak sergilediği performansların karşılığında aldığı alkışlar kendisine en büyük hediyedir. Şair Nabi Djital Sinema Salonunda her gün farklı filmleri gençlerimizle çocuklarımızla buluşturuyoruz. Tiyatro sanatçımız Hasan Ocakoğlu da gençlerimizle bu sahnede daha çok buluşacak. Burada bulunan gençlerimizin çoğu farklı branşlarda başarısını ve kendisini kanıtlamış gençlerdir. Darttan, taekwondoya, güreşten okçuluğa kadar farklı alanlarda başarı gösteren gençlerimizi tebrik ediyor, bol kitap okumalarını da istiyorum." ifadelerini kullandı.

AA

Yorum Yaz