tatlidede

Viranşehir'de Silahlı saldırıya uğrayan korucu yaşamını yitirdi

Viranşehir ilçe merkezinde daha önce de silahlı saldırıya uğrayıp, yara almadan saldırıyı atlatan köy korucusu bu kez aracında uğradığı silahlı saldırıda olay yerinde yaşamını yitirdi.
  • 24.05.2023 20:30
Viranşehir'de Silahlı saldırıya uğrayan korucu yaşamını yitirdi

Komşu ilçe olan Viranşehir'de Köy korucusu Raşit Kaya (35), Mimar Sinan Caddesi'nde aracının içerisinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Bir ay içerisinde ikinci kez saldırıya uğrayan Kaya, aracında vurulmuş bir halde bulundu.

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye giden polis ve sağlık ekipleri, Kaya'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri, olayı gerçekleştirenlerin yakalanması için çalışma başlatırken, Kaya'nın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Viranşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

DAHA ÖNCEDE ARACI TARANMIŞTI

Yaklaşık 24 gün önce  Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesine bağlı Hürriyet Mahallesinde  İddiaya göre, güvenlik korucusu Raşit Kaya, 51 ES 202 plakalı otomobili ile 414. Sokak üzerinde seyir halindeyken kimliği belirsiz kişilerce uzun namlulu silahlarla tarandı. Seyir halindeki araca çok sayıda mermi isabet etti. Saldırıdan Raşit Kaya yara almadan kurtulurken, Kaya’nın yanındaki bir kişi sırtından yaralanmıştı.

Şanlıurfa'dan kahreden haber! Bir köy korucusu şehit oldu! - Haber 7 GÜNCELRaşit Kaya (@kayarasit63) / Twitter

Editör: Kadir Üründü

Yorum Yaz