tatlidede

Silahlı saldırıya uğrayan Süleyman Bölünmez’den ilk açıklama!

22'nci Dönem Mardin bağımsız milletvekili Süleyman Bölünmez, Şırnak'ta kendisine yönelik düzenlenen uzun namlulu silahla saldırı sonrası sosyal medya hesabından açılama yaptı. Bölünmez, paylaşımında sağlık durumunun iyi olduğunu ve kendisini arayıp soran herkese teşekkür etti.
  • 11.10.2020 18:53
Silahlı saldırıya uğrayan Süleyman Bölünmez’den ilk açıklama!

Edinen bilgilere göre, 22. dönem Mardin Milletvekili ve iş adamı Süleyman Bölünmez, saat 10.00 sıralarında Şırnak'ta maden kömür ocakları sahasında incelemelerde bulunduğu esnada kimliği belirsiz kişi veya kişilerce silahlı saldırıya uğradı.

Omzundan yaralanan Bölünmez, Şırnak Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Tedavisi tamamlanan Bölünmez, taburcu edildi.

Bölünmez, Kendisine yönelik düzenlenen uzun namlulu silahla saldırı sonrası sosyal medya hesabından açılama yaptı.

Bölünmez, paylaşımında sağlık durumunun iyi olduğunu ve kendisini arayıp soran herkese teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı:

“Değerli hemşerilerim sabah saatlerinde şahsıma yapılan haince ve alçakça saldırıdan sizlerin duaları ile hafif yaralı olarak atlatarak, hastaneden an itibari ile taburcu edildim. Rabbimin muhafazasıyla çok şükür sağlık durumum gayet iyi ve yerinde, dimdik ayaktayız. Olayın vuku bulmasından itibaren yakın ilgi gösteren başta cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan İçişleri bakanımız Sayın Süleyman Soylu , milletvekillerimize, Emniyet genel müdürümüz sayın Mehmet Aktaş, Şırnak valimiz sayın Hamza Pehlivan , Mardin Valimiz sayın Mahmut Demirtaş’a , Şırnak Belediye başkanımız sayın Mehmet Yarka ‘ ya Şükranlarımı sunuyorum. Menfur saldırı sonrası olay bölgesine intikal ederek güvenlik önlemlerini sağlayan başta Şırnak il emniyet müdürümüz ve il jandarma komutanımız ile güvenlik güçlerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Tedavim süresince kıymetli zamanlarını bize ayırarak ilgilenen başta Şırnak İl Sağlık Müdürümüz olmak üzere, doktorundan hemşiresine tüm değerli sağlık personelimiz ve çalışanlarına en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Gerek telefonla arayarak, gerekse şahsen hastaneye gelerek geçmiş olsun dileklerini ileten, sosyal medya üzerinden desteklerini ve dualarını bizlerden esirgemeyen tüm #Mardin ve #Şırnak lı hemşerilerime en içten muhabbet dolu şükranlarımı arz ediyorum .Allah hepinizden razı olsun”

Ayrıca olay ile ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

Yorum Yaz