matesis
dedas

Sümeyye Bayraktar, Mardin'de Büyülendi!

Mardin'i ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı, Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar'ın eşi ve KADEM Mütevelli Heyeti Başkanı olan Sümeyye Erdoğan Bayraktar tarihi kentteki mekanları ziyaret etti.
  • 18.06.2022 16:02
Sümeyye Bayraktar, Mardin'de Büyülendi!

Mardin'de sürpriz bir şekilde ziyaret ederek Mardin'de bir dizi inceleme ve ziyarette bulunan KADEM Mütevelli Heyeti Başkanı olan Sümeyye Erdoğan, Mardin'de ilk olarak Kızıltepe ilçesini ziyaret ederek burada kadınlarla bir araya gelmişti. 

ŞÖNİM'İ ZİYARET ETTİ

Sümeyye Erdoğan Bayraktar daha sonra Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zeki Eryarsoy ile birlikte Mardin Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi'ni (ŞÖNİM) ziyaret ederek, bölgedeki şiddet olayları ve koruyucu/önleyici uygulamalar hakkında bilgi aldı.

Burada kalan kadınlarla da  görüşen Bayraktar bir süre mağdur kadınlarla sohbet etti.

GENÇLERLE BİRARAYA GELDİ

Daha sonra KADEM Mardin Temsilciliğini ziyaret eden Bayraktar, buradan Genç KADEM buluşmasına aktıldı.

Mütevelli Heyet Başkanı Sümeyye Erdoğan Bayraktar'ı ezgilerle karşılayan gençlere yönelik bir söyleşi düzenledi.

Gençlerin sorularına cevap veren Bayraktar daha sonra gençlerle selfi çekmeyi de ihmal etmedi.

GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

Tarihi kentin tarihi mekanlarını da ziyaret eden Mütevelli Heyet Başkanı Sümeyye Erdoğan Bayraktar'ı Deyrulzafaran Manastırı'nda Mardin-Diyarbakır Metropoliti Salibe Özmen karşıladı. 

Manastırda görevli Rahib Gabriel Akkurt'tan manastır hakkında bilgiler alan Bayraktar, daha sonra tarihi Ulu Cami'yi de ziyaret etti. 

Sümeyye Erdoğan Bayraktar'ın Mardin gezisi dönüşünde KADEM tarafından paylaşılan notta ise şu ifadelere yer verildi:

"Dinleri ve kültürleri binlerce yıldır bağrında yaşatan Mardin'in masalsı sokakları, Deyrulzafaran Manastırı, Kasımiye Medresesi ve Ulu Cami, tek kelimeyle büyüleyici. Kent halkının misafirperverliği ve güler yüzü ise KADEM Türkiye albümümüzün en değerli Mardin anısı"

 

 

Editör: Nezir Güneş

Yorumlar

Image
geliiiii
18.06.2022 / 23:16

geliyor gelmekte olan ...

Yorum Yaz