matesis
dedas

Vali Taşkesen'e Trabzonspor forması

Kızıltepe Zahireciler Derneği tarafından yaptırılan Hububat Ticaret Merkezi'ni ziyaret eden Mardin Valisi Mustafa Taşkesen'e Trabzonspor forması armağan edildi.
  • 18.08.2014 12:14
Vali Taşkesen'e Trabzonspor forması
Kızıltepe Zahireciler Derneği tarafından yaptırılan Ortadoğu'nun en büyük hububat ticaret merkezi'ni ziyaret eden Mardin Valisi Mustafa Taşkesen, Zahireciler Derneği Başkanı M. Şerif Öter'in makamında esnaflarla sohbet ettiği kendisine özel hazırlanmış olan ilginç bir hediye taktim edildi.

Kızıltepe'de faaliyet gösteren; Kızıltepe Trabzonsporlular Derneği Başkanı İbrahim Aydın tarafından hazırlanan ve üzerinde Mustafa Taşkesen isminin yazılı olduğu 47 Numaralı forma Vali Taşkesen'e armağan edildi.

Trabzonspor'un Kızıltepe'de taraftar derneğinin olmasını sevindirici bulduğunu belirten Vali Taşkesen, "Kızıltepe'de Trabzonspor taraftar derneğinin bulunuyor olması elbette bizleri sevindiriyor. Bu aslında benim için de güzel bir anı oldu. Bu güzel hatırayı saklayacak ve her defasında bu formaya baktığımda; Doğulusuyla batılısıyla, kuzeylisi ve güneylisiyle güzel ülkemin güzel insanlarının birlikteliğini hatırlayacağım." dedi

Yorum Yaz