tatlidede

Yeni Başkanın ilk icraatı 'Rüşvet alan da veren de melundur' tabelası

Artuklu Belediyesinin girişine, ‘Rüşvet alan da veren de mel’undur’ tabelası asıldı. Belediye Başkanı Mehmet Tatlıdede belediye binasının girişine, 'Rüşvet alan da, veren de mel'undur' hadisinin üzerinde yer aldığı tabela astırdı.. .
  • 13.09.2022 09:39
Yeni Başkanın ilk icraatı 'Rüşvet alan da veren de melundur' tabelası

Bir süre önce istifa eden Abdulkadir Tutaşı'nın yerine AK Parti'nin meclis üyeleri arasında seçilen Mehmet Tatlıdede'nin ilk icraatı belediyenin girişine "Rüşvet alan da veren de melun'dur" hadisi şerifinin yazılı tabelayı astırmak oldu.

AK Parti'li Artuklu Belediye binasına “Rüşvet alan da veren de melundur” tabelası asıldı.

Hatırlanacağı üzere bir süre önce “sağlık sorunlarını” gerekçe göstererek istifa eden eski Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı’nın yerine AK Partili meclis üyeleri arasında Mehmet Tatlıdede seçilmişti.

Başkan Tatlıdede, verdiği ilk mesajında  ortak akıl ve şeffaf yönetim anlayışıyla hareket edeceklerini işaret etmişti.

Vatandaşlar tabelanın asılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirirken Başkan Tatlıdede, "Göreve geldikten sonra yeni bir sayfa açtık. Millete hak hukuk çerçevesinde hizmet edeceğiz. Tabi bu yolda zaman zaman yanlış yapan insanlar olabiliyor. Artık yeni bir defter açtık. Bunu herkesin bilmesi lazım. Daima şiar olarak belirlediğimiz ortak akıl ve şeffaf yönetim anlayışıyla inşallah hep birlikte yaratacağımız bir belediyecilik anlayışını tesis edeceğiz. Tevazu samimiyet ve gayretle yürüttüğümüz bu kutlu yolu bundan sonraki süreçte de aynı şekilde yürütmeye devam edeceğiz. Hangi partiye oy vermiş olursa olsun bizler tüm Artuklu'yu kucaklayacak ve hizmeti ön plana çıkaracak belediyecilik anlayışıyla yola devam edeceğiz. Çünkü biz biriz, beraberiz ve hep birlikte Artuklu'yuz."dedi.

DAHA ÖNCE DE BELEDİYELERE ASTIRILMIŞTI

“Rüşvet alan da veren de melundur”  27 Mart 1994 yerel seçimleri sonucunda Batman Belediye Başkanlığını kazanan Refah Partili Rahmetli Salih Gök tarafından belediye başkanlığı binasına yazılmıştı.

Daha sonra da Bismil İlçe Kaymakamı aynı zamanda Bismil belediye başkanvekili Turgay Gülenç tarafından belediye binasına yazılmıştı.

Bir benzeri de Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Burhanettin Kocamaz 30 Mart 2014 yerel seçimlerini kazandıktan sonra belediye binasına astırmıştı.

Editör: Nezir Güneş

Yorumlar

Image
Semir İRKILATA
16.09.2022 / 22:59

Alkışı hak ettiniz sayın Başkan siz Peygamber soyundansınız hareketiniz soyunuza layık olmuş bravo

Image
Artuklu
13.09.2022 / 21:07

Sadece Hadis yazmak yeterlie değildir. Allah korkusu kalplere girmeli. Mutlaka denetim yapılıp, rüşvet yiyenler ve verenler cezandirilmalidir

Image
Mehmet ak
13.09.2022 / 20:04

Vallahi başkanım siz iyi yapmışsınız ama şunuda unutmayalım alışmış kudurmuştan beterdir.uzun bir süredir işlerin nasıl döndüğünü bilmeyen yok. İnşaAllah başarılı olursunuz.

Image
İbrahim taşkın
13.09.2022 / 16:23

Çok güzel bir hizmet kutluyorum

Image
Mehmet A.
13.09.2022 / 12:32

Bravo....

Yorum Yaz