matesis
dedas

Yeni Nesil Erkek Kuaförü Mardin'de Hizmete Açıldı

Mardin’in ve Bölgenin en büyük ve en kapsamlı yeni nesil erkek kuaförü Mardin’de açıldı. Nasreddin İliş Men’s Exclusıve Saloon, yoğun katılımla açılışı gerçekleştirilerek hizmete başladı.
  • 29.03.2021 20:10
Yeni Nesil Erkek Kuaförü Mardin'de Hizmete Açıldı

Nasreddin İliş Men’s Exclusıve Saloon, yeni nesil erkek kuaförü konsepti ile vatandaşların hizmetine açıldı.

Saloon, düzenlenen açılış töreni ile hizmete başladı. Açılış törenine ilgi yoğundu.

Yeni nesil erkek kuaförü saloonda saç sakal traşının yanı sıra Cilt Bakımı Odası, Manikür Odası, Pedikür Odası, VİP Room odası, Masaj Odası, Lazer Epilasyon Odası ve çocuk özel bölümü ile hizmet veriyor.

Açılışta Mardin Life’ye konuşan Mardin Berberler Ve Kuaförler Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Porduğan, “Biz Mardinliler olarak özellikle bu pandemiden sonra böyle müthişi salonların açılışına konuk olmamız bizi mutlu ediyor. Tabi ki gönül ister ki bütün işyerlerimiz, bütün esnaflarımız böyle teşeküllü bir işyeri sahibi olmasını. Bu konuda sayın Nasrettin İliş, Necmettin İliş’e biz esnaf olarak, esnaf temsilcisi olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz.” Şeklinde konuştu.

İşyeri sahibi Nasrettin İliş te, yeni nesil erkek kuaförü olarak bugünden itibaren hizmette olduklarını belirterek açılış törenine katılan herkese teşekkür etti.

İliş, konuşmasında şunları söyledi:

“1999’dan bu yana icra ettiğimiz erkek kuaförleri mesleğimizin, uzun yıllar hayal etmiştim ve şuan açılış törenini icra ettiğimiz yerde de bu da gerçekleşmiş oldu. Özellikle beyefendilerin, güzel bir şekilde cilt bakımından tutun, VİP hizmetimize kadar salonumuzda A’dan Z’ye bütün ihtiyaçlarını karşılayabilecekler. Bizlerde bugünden itibaren müşterilerimizi ağırlamaya başlıyoruz.”

Editör: Aydın

Yorum Yaz