Kitap Künyesi
Yazar: Johanna Lindsey
Çevirmen: Nergis Karababa
Orijinal Adı: The Magic of You
Yayın Evi: Epsilon Yayınları
İSBN: 9786051730783
Sayfa Sayısı: 365
--reklam--
Kaderin İki Kıyısı Ne Anlatıyor? Konusu, Ana Fikri, Özeti
Kuzenlerinin en ıslah olmazları kadar vahşi ve gözü kara olan Amy Malory, evlenme yaşına gelmiş ve gözünü damat adaylarının en uygunsuzuna, James Amca'yı yıllar önce korsan olduğu gerekçesiyle neredeyse astıracak olan, bağnaz bir Amerikalı gemi kaptanına dikmişti.Warren Anderson, can düşmanının güzel yeğeninin küstah hamleleri yüzünden şaşkınlığa düşmüştü. Ona karşı koymaya kararlı olsa da, bu büyüleyici ve cilveli kız için yanıp tutuşuyordu. Acaba heyecan dolu kalbi, aileler arasındaki küllenmiş kan davasını yeniden alevlendirecek tehlikeli bir aşka teslim olacak mıydı?
(Tanıtım Bülteninden)
--reklam--
Kaderin İki Kıyısı Alıntıları - Sözleri
- "Bu adamda ne buluyorsun sen? "Gelecekteki mutluluğumu."
- "Peki ne diye onunla dans ediyordu? Çünkü bu gece muhteşem görünüyordu. Çünkü inci ve ipeklerin içinde yaşından büyük gösteriyordu. Çünkü Warren, Amy'nin dans ettiği son erkeği, sırf ona gereğinden fazla yaklaştığı için öldürmek istiyordu. Çünkü kendine engel olamamıştı."
- "Gelecekteki kocası umutsuz vakaydı. Espri anlayışından yoksundu. Romantik kelimesinin anlamını bile bilmiyordu. Hiç mantıklı biri değildi."
- "Onu yeniden gülümsetmek istiyorum. Onu mutlu etmek istiyorum. Yaralarını iyileştirmek istiyorum." "O halde ona komik bir kitap ver."
- Eninde sonunda her zerren benim olacak ve bunu da biliyorsun,ve gece ya da gündüz benden ayrı kalmaya dayanamadığın o gün gelecek...
- "Zararsız görünenlerin ölümcül hasarlar verdiğini çok iyi biliyordu, özellikle de bu kişiler Çin'den geliyorsa."
- "Sen bana aşık olacaksın. Biz evleneceğiz ve birlikte inanılmaz derecede mutlu olacağız. Bırak kendini Warren. Hayatına yeniden kahkaha ve neşe getirmeme izin ver."
--reklam--
Kaderin İki Kıyısı İncelemesi - Şahsi Yorumlar
Malory-Andreson Family Serisi'nin dördüncü kitabı Kaderin İki Kıyısı. Bu kitapta Molary ailesinin en delisi en gözü kara olan kuzenlerinden Amy ile Anderson ailesinden Amerikalı gemi kaptanı James Malory'nin can düşmanı ve eşinin kardeşi Warren yer alıyor. Sanki birazcık uzun bir cümle oldu. Bu arada James'i Kaçak Yolcu'da okuyoruz. Çok eğlenceli ve güzeldi. Warren'e oradan biraz aşinayız. Amy için gözü kara demiştik değil mi? Hem de nasıl. Evlenme çağına gelen Amy, kendine bir eş seçer. Seçer ama damadın bundan haberi yoktur. Warren, James Amcasının her ne kadar eşinin kardeşi olsada yaşadıkları olaylardan dolayı bir türlü anlaşamıyorlar. Ayırca Warren de İngilizlerden nefret ediyor. Kısaca Amy'nin işi hiç kolay değil. Hem Warren'in kalbini saran soğuk kabuğu sökecek hem kendine aşık edecek hem de evlenmeye ikna edecek. Öncelikle Amy karakterine bayıldım. Warren de fena değildi. Eğlenceli diyaloglar, aşk, tutku ve biraz da macera... Hepsi yerinde ve tadındaydı. Seride en sevdiğim kitaplardan biri oldu. Ayrıca itrafta bulunmak istiyorum. Seriyi çok karışık okudum. (funda özbek)
Kaderin İki Kıyısı (Malory-Anderson Family Serisi 4) Johanna Lindsey, Sanırım nefes almadan okudum. Nasıl mı o Amy var ya Aman Allah ım nasıl bir kızdı öyle. Kafasına koyduğu şeyi yapacak kadar cesaret dolu. Ama insanın böyle olmasi korkutucu geldi nedense. Malory soyadı bana sanırım istediğini alan bir soyu hatırlatacak Okurken sadece nasıl tamam diyecek diye merak ettim erkek kahramanı adını yazmayayım çünkü büyük tüyo olur seriyi okumak isteyen için ama onun o şekilde ateşler içinde yanmasına sevindim Kısacası kitabı çok sevmesemde kesinlikle güzeldi almasını seven kızları severim ama böyle arsiz olanlar itici gelsede (PINAR DEĞİRMENCİ)
keyifle okudum diyebilirim... Amy Warrenin awkini kazanmak icin kowturur ve bunu becerir...Warren evlenmeye karwi oldugunu kendine defalarca soylemesine ragmen Amye icten ice awk oldugunu kendine itiraf etmek istemez...sonunda Amy artik onun awki icin kowturmayacagini ve ondan vazgectigini soylediginde Warren bunu kabullenmez ve ona evlilik teklifi yapar...hep Amynin arkasindan kowturduguna aliwmiw oldugundan Amynin soylediklerine dayanamadi zaten:) (Poppyl⠀ོ)
--reklam--
Kaderin İki Kıyısı PDF indirme linki var mı?
--reklam--
Johanna Lindsey - Kaderin İki Kıyısı kitabı için internette en çok yapılan aramalardan birisi de Kaderin İki Kıyısı PDF linkidir. İnternette ücretli olarak satılan çoğu kitabın PDFleri bulunmaktadır. Ancak bu PDF'leri yasal olmayan yollarla indirmek ve kullanmak hem yasalara hem de ahlaka aykırıdır. Yayın evlerinin sitesinden PDF satılıyorsa indirebilirsiniz.
Kitabın Yazarı Johanna Lindsey Kimdir?
Johanna Lindsey, romanlarının altmış milyondan fazla kopyasını sattığı romantik romanın en popüler yazarlarından biridir. "Birinci sınıf romantizm" (New York Daily News) romanlarıyla ünlü dünya olan Lindsey, çoğunluğu New York Times'ın en çok satanlarından biri olan kırk üç eski çok satan romanın yazarıdır. Lindsey ailesi ile Maine'de yaşıyor.
--reklam--
Johanna Lindsey Kitapları - Eserleri
- Seninle Başım Dertte
- Kaçak Yolcu
- Hırçın Aşk
- Aşkta Seni Seçtim
- Zorla Güzellik Olmaz
- Kaderin İki Kıyısı
- Korsan Aşkı
- Silver Angel
- Love Me Forever
- Paradise Wild
--reklam--
Johanna Lindsey Alıntıları - Sözleri
- "Peki ne diye onunla dans ediyordu? Çünkü bu gece muhteşem görünüyordu. Çünkü inci ve ipeklerin içinde yaşından büyük gösteriyordu. Çünkü Warren, Amy'nin dans ettiği son erkeği, sırf ona gereğinden fazla yaklaştığı için öldürmek istiyordu. Çünkü kendine engel olamamıştı." (Kaderin İki Kıyısı)
- "Aşkın mantıklı olduğunu da kim söylemiş?" (Aşkta Seni Seçtim)
- İnsanlar sinirli olduklarında normalde söyleyemedikleri şeyler söyler. (Zorla Güzellik Olmaz)
- "Daha önce seni tanıdığımdan beri güldüğüm kadar güldüğümü sanmıyorum." (Aşkta Seni Seçtim)
- -"Aşkın mantıklı olduğunu da kim söylemiş?" (Aşkta Seni Seçtim)
- "Onu yeniden gülümsetmek istiyorum. Onu mutlu etmek istiyorum. Yaralarını iyileştirmek istiyorum." "O halde ona komik bir kitap ver." (Kaderin İki Kıyısı)
- Eninde sonunda her zerren benim olacak ve bunu da biliyorsun,ve gece ya da gündüz benden ayrı kalmaya dayanamadığın o gün gelecek... (Kaderin İki Kıyısı)
- "Gelecekteki kocası umutsuz vakaydı. Espri anlayışından yoksundu. Romantik kelimesinin anlamını bile bilmiyordu. Hiç mantıklı biri değildi." (Kaderin İki Kıyısı)
- Kaybedecek bir şeyi olmadığında insanın cesur olması zor değil. (Zorla Güzellik Olmaz)
- “herkesin gerçek olmayan bir şeye inanması durumunda, gerçeğin ne önemi var ki?” (Seninle Başım Dertte)
- "Nasıl olup da bir İngiliz'e aşık olduğumu anlayamayabilirler. Ben şahsen anlamıyorum. Bilirsin, ilk başta ona tahammül edemiyordum, onun kibrine, onun... o kahrolası lordların nasıl olduğunu bilirsin." "Hem de bir lord mu?" Ağabeyi gözlerini devirdi. "Hayır, sevgili kardeşlerime anlatmak için hiçbir sebep göremiyorum. Tekrar bir savaş başlatmak isteyebilirler." (Kaçak Yolcu)
- "Kadınlar hayatında kısa bir süre konakladıkları zaman eşsiz bir tat verirler. Ama ne zaman ki o süreler uzuyor, işte o zaman adamın aklı tehlikede demektir." (Hırçın Aşk)
- Söz konusu sevdiklerinse, gurur aptalların huyudur. (Hırçın Aşk)
- "Zararsız görünenlerin ölümcül hasarlar verdiğini çok iyi biliyordu, özellikle de bu kişiler Çin'den geliyorsa." (Kaderin İki Kıyısı)
- "Sert gözleri meraklı, kristal netliğinde yeşildi, ne koyu ne de soluktu fakat bununla birlikte parlak ve o kadar... o kadar... göz korkutucuydu ki. Evet, aklına gelen ilk tanım buydu. Bir adamın içine korku salacak türde gözlerdi, aynı şekilde bir kadına da. Doğrudan, korkusuz, insafsız." (Kaçak Yolcu)
- "İngiliz aristokrasisinin üst tabakasıyla mı tanışacaktı? Hayatına bunsuz da devam edebilirdi, teşekkürler." (Kaçak Yolcu)
- “İngiltere!” diye bağırdı Boyd. “Georgie, orası şeytanın doğduğu yer ve bunu sen de biliyorsun.” (Kaçak Yolcu)
- Sadece aşırı keyifliyim ihtiyar .. (Hırçın Aşk)
- "Bu adamda ne buluyorsun sen? "Gelecekteki mutluluğumu." (Kaderin İki Kıyısı)
- Sonsuzluktan daha fazla sanki... (Hırçın Aşk)
Yorumlar
0 yorum