matesis
dedas

Aydın Ailesi'nin acı günü

Mardin Trabzonsporlular Derneği Başkanı İbrahim Aydın'ın babası İlyas Aydın, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle uzun süreden beri tedavi gördüğü hastanede vefat etti.
  • 27.03.2021 22:58
Aydın Ailesi'nin acı günü

Mardin Trabzonspor Derneği Başkanı ve aynı zamanda Trabzon Mardin Kardeşlik Derneği Başkanı İbrahim Aydın'ın babası Hacı İlyas Aydın, Diyarbakır'da tedavi gördüğü özel bir hastanede vefat etti.

Kızıltepe'nin tanınan ve sevilen simalarından olan Hacı İlyas Aydın, Bir süre önce kalp rahatsızlığı nedeniyle kaldırıldığı Kızıltepe Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınmış burada yapılan tedavilerin ardından, Diyarbakır'daki özel bir hastanede tedavisine devam edilmek üzere sevk edilmişti.

Uzun süreden beri tedavisine devam edilen İlyas Aydın, sağlık durumunun kötüleşmesi üzerine yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam edilmilmişti. 75 Yaşındaki İlyas Aydın, bugün sağlık surumunun kötüleşmesiyle kalp krezi geçirerek yaşama veda etti. 

Merhum Aydın'ın Diyarbakır'dan cenazesi uzun araç konvoyu eşliğinde Kızıltepe'ye bağlı bağrıbütün (Dêmira) köyüne getirilerek aile kabristanında defnedildi.

Mardin Life Ailesi Olarak; Merhum Hacı İlyas Aydın'a Allah'tan rahmet, İbrahim Aydın'ın şahsında acılı aileye ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz. 

Editör: Nezir Güneş

Yorum Yaz