tatlidede

Aday adayı Akan'dan Gazetemize ziyaret

AK Parti Mardin Milletvekili Aday Adayı Doç.Dr.Hasan Akan, hükümetleri tarafından özlenen ve beklenen projelerin hayata geçtiğini söyledi.
  • 27.02.2011 23:03
Aday adayı Akan'dan Gazetemize ziyaret

Mardin AK Parti’nin genç ve akademisyen milletvekili aday adayı Doç.Dr.Hasan Akan, seçim çalışmalarına bütün hızıyla devam ediyor. Akan, her fırsatta halkla iç içe olduğunu belirterek ildeki birçok STK temsilcileri ve esnafları ziyaret ettiğini ve vatandaşlar tarafından büyük bir sevgi ile karşılandığını kaydetti.

Haber merkezimizi ziyaret ederek, İletişim Gazetesi sahibi Rıdvan Fidan ve Doğan Haber Ajansı Mardin Temsilcisi ile Mardin Life Dergisinin genel yayın yönetmeni Nezir Güneş ile görüşen AK Parti Mardin Milletvekili Aday Adayı Doç.Dr.Hasan Akan, Mardin sevdalısı olarak, Mardinli hemşerilerine hizmetin en iyisine layık olduğunu söyledi. Seçildiği takdirde çözüm bulacağı sorunlar ve Mardin’in geleceği için hazırladığı projeler hakkında bilgi veren Akan, milletvekili olduğunda Mardin’in sorunlarını bilen biri olarak çözüm bulmaya çalışacağını belirtti.

Adaylığı açıklandığı günden bu yana halkın kendisine gösterdiği yoğun ilgiden dolayı mutluluğunu ifade eden Akan, “Partimiz tarafından aday gösterildiğim ve milletvekili seçildiği takdirde Mardin’deki hemşerilerimize layık bir vekil olacağımıza dertleri sorunları çözmeye dile getirmeye çalışacağıma inanıyorum. Kendime ve partime sonsuza kadar güveniyorum, verilen görevleri yerine getireceğim. Yereldeki sorunları çok iyi biliyor ve onları her zaman dile getiriyorum” dedi.

DÖNÜM NOKTASI

Mardin için hayati önem taşıyan, Tarihi Dönüşüm Projesi, Ilısu Barajı, GAP suyunun Mezopotamya Ovası ile buluşması, verimli tarım arazilerinin mayından temizlenmesi ve Mardin kalesinin turizme açılması projelerinin gerçekleşmesi halinde tarihi kent için ekonomik ve sosyal alanlar başta olmak üzere her alanda bir dönüm noktası olacağını dikkat çekti.

Yatırım yaparak, gücünü halkın refahı ve huzuru için harcayan Ak Parti hükümetinin bölgeye özel bir önem verdiğinin altını çizen AK Parti Mardin Milletvekili Aday Adayı Doç.Dr.Akan, konuşmasında hükümetin çalışmalarını dile getirdi.

Ekonomik ve sosyal alanda iktidar partisinin gücünü yapılacak olan genel seçim sonrasında da hissettireceklerini söyleyen AK Parti Mardin Milletvekili Aday Adayı Doç.Dr.Akan, "AK Parti'yi millet iktidara getirdi, hiç kimse antidemokratik yollarla AK Parti’yi  iktidardan edemez, Uzaklaştıracak olan da yine bu halktır. Sabırlı olsunlar 12 Haziran’da halkımızın önlerine sandık geliyor."dedi.


            Akan, seçildiği takdirde yapacağı projelerden bazılarını şu şekilde sıraladı:

“Eğitim ve Öğretimin en yüksek standartlara ulaştırılması ve özellikle Üniversiteye hazırlanan gençlere her türlü kolaylığın sağlanması. Yörede Ekoturizm, İnanç Turizmi ve kültürel turizm gibi alternatif olanakların geliştirilmesi. Bölgede işsizliği bitirecek, istihdamı ve yatırımları artıracak teşviklerin sağlanması. Habur, Nusaybin ve Şenyurt sınır kapılarımızın işlevlerinin arttırılması. Mardin'i Ortadoğuya açılan “Sınır Ticaret Merkezi” haline dönüştürmek. İpekyolu duble yol çalışmalarının tamamlanması. Tren İstasyonlarımızın revize edilmesi. Mardin'in zengin yeraltı kaynaklarının ekonomiye kazandırılması. Yeni organize sanayi bölgelerinin kurulması. Elektrik sorunlarının bir an önce çözülmesi. Yabancı yatırımcıları bölgeye çekme alanında başarı sağlaması. Kadınlara, gençlere ve özürlülere yönelik önemli projelerin hayata geçirilmesi…”

Doç.Dr.Hasan Akan Kimdir?

MSN

Yorum Yaz