diorex
Dedas

AK Parti il başkanları görevden alındı! Seçimlere az bir zaman kala kritik hamle!

14 Mayıs'ta yapılması planlanan seçimler için geri sayım devam ederken AK Parti'de Erzurum, Gümüşhane, Giresun, Kocaeli ve Mersin illerindeki il başkanları değiştirildi. Görevden alınan il başkanlarının yerlerine yeni atamalar yapıldı.

  • 02.03.2023 10:00
AK Parti il başkanları görevden alındı! Seçimlere az bir zaman kala kritik hamle!

11 ilde yıkım yaratan depremlerin ardından tüm gözler 14 Mayıs'ta yapılması planlanan seçimlere çevrilmişti. Binlerce insanın deprem bölgesinden ayrılması ve şehirlerin enkaz yığınına dönmesi seçimler için bir soru işareti doğurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise söylentilere son noktayı koyarak dün yaptığı açıklamada, "Şunu iyi bilin ki bu millet, inşallah vakti geliyor, 14 Mayıs'ta gereğini yapacaktır. Asla bu tür kuru sıkı atanlara da prim vermeyecektir." ifadelerini kullandı.


5 İLDE DEĞİŞİKLİK YAPILDI

Gelişmeler dikkatle takip edilirken Ak Parti'de beş ilin il başkanı değiştirildi. AK Parti Teşkilat Başkanlığı sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla; Erzurum, Gümüşhane, Giresun, Kocaeli ve Mersin illerinde il başkanlarının değiştirildiği öğrenildi.

İŞTE YENİ İL BAŞKANLARI

Buna göre Erzurum İl Başkanlığına İbrahim Küçükoğlu, Gümüşhane İl Başkanlığına Mehmet Emin Erdoğdu, Giresun İl Başkanlığına Mete Bahadır Yılmaz, Kocaeli İl Başkanlığına Şahin Talus ve Mersin İl Başkanlığına Adem Aldemir atandı.

Yorumlar

Image
Serdar sincaroğlu
03.03.2023 / 14:21

Mardin il başkanı neden görevde gerçi ak parti nin ampül 14 Mayıs ta patliyacak il başkanı değişmezse de fark etmez

Image
Mzb
03.03.2023 / 11:25

kişi görevde iken herkes sus pus ayrılınca onun ne doymaz olduğu yaman hırsız olduğu söylenecek ancak faydası olmayacak

Image
Bir vatandaş
02.03.2023 / 22:09

Vasat imamlıktan torpille bayındırlık şube müdürlüğüne ordan itfaiye başkan yardımcılığına ordan valilinin özel kalemine getirilen adamın vebalini bu il başkanı miroğlu ve dündarlar nasıl kaldıracak çok merak ediyorum, torpiller dünyası , şeyhlik ve tarikatı siyasi çıkar amaçlı kullanmanın sonucu yukarda zikrettiğim vasat imam, baban şığ olacak bu dünyada

Image
Mehmet baş
02.03.2023 / 14:12

Bende mardin il başkanı görevden alındığını sanmıştım hayal kırıklığına uğradım

Yorum Yaz