tatlidede

Davut Dündar da adaylık Müracaatını Gerçekleştirdi

Uzun zamandır Milletvekili adayı olacağı konuşulan Kızıltepespor Başkanı Davut Dündar’da AK Partiden Miletvekili Aday adaylığı için müracatını gerçekleştirdi.
  • 10.03.2011 19:14
Davut Dündar da adaylık Müracaatını Gerçekleştirdi

Yaklaşık bir yıldır milletvekili aday adayı olacağını çeşitli vesilelerle açıklayan Kızıltepespor Başkanı Davut Dündar’da üyesi olduğu Ak Parti’den Milletvekili seçilebilmek için aday adayı oldu.

2009 Yerel Seçimlerinde de AK Parti’den Belediye Başkan aday adayı olan Davut Dündar, oldukça genç nüfusa sahip olan Mardin’e özellikle de gençlere yatırım yapmak ve bu konuda hizmetler üretmek üzere aday adayı olduğunu açıkladı. Gençlerine yatırım yapmayan bir toplumun gelecekten de beklentisi olmaması gerektiğini savunan Davut Dündar, “Mardinimizde ve özellikle de Kızıltepe ilçemizde çok yoğun bir genç nüfusun olduğunu görüyoruz. Bu gençlerin enerjilerinden yeterince yararlanılamadığını düşünüyorum. Profesyonel anlamda uzun yıllardır kulüp yöneticiliğinin farklı aşamalarında görevler aldım. Spor’un ve özellikle de gençlerin bu anlamda ihmal edildiğinin en yakın tanığı benim. Bu gençlerin enerjisinden yararlanmak, toplumda hak ettikleri değeri görmelerini sağlamak ve yetki merciinde hakkıyla temsil etmek için aday adayı oldum. Bu kararı da sadece kendi başıma da almadım. Bugün açıkladığım bu kararımda; her birini ailemin bir ferdi kadar kendime yakın gördüğüm bu gençlerin çok ısrarlı bir beklentisi ve arzusu da vardı. Mardin’in gençlerinden bir beklentimiz olacaksa eğer, bu gençlere yatırım yapacak, enerjilerini sosyal ve sportif alanlar başta olmak üzere hayatın her alanına yayarak toplumun refah düzeyini yükselmek paydasında toplamamız gerektiğine inanıyorum.” diye konuştu.

Davut Dündar, Mardin Halkının ve özellikle de genç nüfusun desteğiyle sportif alanlar başta olmak üzere; eğitimden, sağlığa tarımdan, hayvancılığa ve sanayileşmeye varana kadar Mardin’in çoktan hak ettiği ancak bir türlü getirilemeyen hizmetleri getirmeye muktedir bir iradeye sahip bir insan olarak aday adayı olduğunu açıkladı.

Yorum Yaz