matesis
dedas

Nezir Çelik de Aday adaylığı için istifa etti

AK Parti’den milletvekili aday adalığı için İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Nezir Çelik, görevinden istifa etti.
  • 10.03.2011 18:17
Nezir Çelik de Aday adaylığı için istifa etti

            12 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde AK Parti’den aday olmak için İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Nezir Çelik, istifa dilekçesini Özel İdare Genel Sekreteri Halil Homan’a sundu.

            Köy Hizmetleri, Özel İdare ve görev aldığı sendika ile sivil toplum örgütlerinde yaptığı çalışmalarla herkesin takdirini kazanan Nezir Çelik’e AK Parti’den aday adaylığı için köy muhtarları ve mesai arkadaşları da destek verdi.

 İstifa dilekçesini verdikten sonra AK Parti Milletvekili Aday adayı Nezir Çelik, yaptığı kısa açıklamada doğup, büyüdüğü, görev aldığı değişik görevlerde hizmet ettiği Mardin’i hak ettiği yere taşımak için aday olduğunu açıkladı.

22 yıldan beri değişik kademelerde Mardin’e hizmet etmek için çalıştığını bu süre içinde kazandığı tecrübe ve bilgisini siyaset alanında da devam etmek istediğini dikkat çeken Çelik, “Sahip olduğu tarihi ve kültürel değerlerle dünyanın parlayan yıldızı konumunda olan Mardin’imizin bu yıldızını daha çok parlatmak, AK Parti ile daha çok aydınlatmak, daha çok hizmet getirmek için aday oldum. Bugüne kadar yaptığımız çalışmalar bundan sonra yapacağımız çalışmalarımıza da yön verecektir. Bugüne kadar İl merkezi ve ilçeler dahil olmak üzere gitmedik köy bırakmadık. Bütün köy, belde ve ilçelerde vatandaşlarımızla bir araya gelip sorunlarını çözmeye çalıştık.”dedi.

Çelik, aday adaylığı için yarın AK Parti İl Başkanlığına başvuracağını sözlerine ekledi.  

Yorum Yaz