matesis
dedas

HÜDA Par’a taziye ziyareti

HÜDA PAR Adana İl Başkanlığı’na yapılan saldırıda İl Sekreteri Sacit Pişgin’in yaşamını yitirmesi nedeniyle HÜDA PAR Mardin İl başkanlığına taziye ziyaretleri devam ediyor.
  • 27.07.2023 14:15
HÜDA Par’a taziye ziyareti

Mardin'de bulunan birçok kurum müdürü, STK Başkanı, kanaat önderi ve siyasi parti temsilcileri, HÜDA PAR’a taziye ve başsağlığı ziyaretinde bulunarak, olaydan duydukları üzüntüyü dile getirdiler.

Yeniden Refah Partisi Başkanı Mehmet Özçelik, yönetimi Kadın ve Gençlik Kolları yönetimleri, MAÜ Rektörü İbrahim Özcoşar, STK Platformu Dönem sözcüsü Necmettin Başboğa, Memur-Sen Konferederasyonuna bağlı sendikaların temsilcileri, HÜDA PAR’a taziye ve başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Heyetleri, HÜDA PAR Mardin İl Başkanı İsmail Çevik ve Artuklu ilçe Başkanı Ferit Dengiz ve partililer kabul etti.

Ziyarete gelenlere teşekkür eden Hüda Par il başkanı İsmail Çevik, siyasetin kutuplaştırıcı, düşmanlaştırıcı dilden uzaklaşması gerektiğini belirterek “Siyasetçilerin sorumlu bir dil kullanmaları gerekir. Ötekileştirici, düşmanlaştırıcı bir dilin hiç kimseye faydası yoktur. Siyaset, medya ve bürokrasi bir bütün olarak sorumluluk üstlenmelidir. Adana’daki olayda şehid olan Sacit kardeşimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyoruz. Allah mekânını cennet, makamını âli eylesin. Biz iyilik tohumları ekmek ve ıslaha yönelik çalışmalar yapmak üzere siyasetimizi sürdürmeye devam edeceğiz.”dedi.

Editör: Nezir Güneş

Yorum Yaz