Kılıç: Söz de, Yetki de doğrudan Millette olacak!
AK Parti Kızıltepe İlçe Teşkilatı ilçeye bağlı merkez ve köy/mahallelerini ziyaret ederek 16 Nisan'da yapılacak referandum çalışmalarını sürdürüyor.
İlçe teşkilatı seçim başkanlığınca hazırlanan 16 Nisan referandum çalışmaları kapsamında gündüzleri köy ziyaretleri ile geceleri de mahalle merkez ziyaretlerinde bulunan AK Parti Kızıltepe İlçe Başkanı Faruk Kılıç ve parti yöneticileri, Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sisteminin en doğru biçimde vatandaşlara anlatılmasının çabası içerisinde gece-gündüz demeden çalışmalara devam ettiklerini belirttiler.
Çalışma programı kapsamında bir araya geldikleri vatandaşlara Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ülkemizin istikrarına, gelişmene ve kalkınmasıyla birlikte daha hızlı, daha sağlam bir yönetim tarzına kavuşacağını anlattıklarını kaydetti.
Yeni sistem sayesinde Türkiye'nin bugüne kadar ayağına pranga olan bütün vesayet odaklarının devrinin kapanacağının altını çizen Kılıç, "Kızıltepe ilçe teşkilatı olarak, ziyaret ettiğimiz her vatandaşımıza geçmişten günümüze ülkemiz üzerine oynanan dahili ve harici oyunları anlatıyor, 16 Nisan'da sandık başına giderek oylayacağımız Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin getireceği değişiklikleri anlatıyoruz. Yeni sistemin oylanıp, kararın 'evet' çıkmasıyla birlikte sözün de yetkinin de doğrudan milletimizin olacağını anlatıyoruz. Vatandaşlarımıza muhalefetin yaydığı aslı astarı olmayan yalanların aksine sadece doğruları anlatıyoruz. 16 Nisan’da aziz milletimiz egemenliğini sandıkta tescilleyecek. İnşallah Vatandaşlarımızın "Evet" tesciliyle birlikte de ülkemiz Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemi'yle birlikte daha güçlü bir iktidara, daha güçlü bir yönetim sistemine ve icraatların vatandaşlara daha hızlı bir şekilde istikrarlı ve büyüyen bir ülke olacaktır” dedi.
Kaynak: Mardin Life
Yorumlar
0 yorum