TBMM'de 28. Dönem Mardin Milletvekili olarak görev yapacak Mardin milletvekilleri de bugün yemin edecek. Mardin'den AK Parti 28. Dönem Mardin Milletvekili olarak seçilen Faruk Kılıç ve Dr. Muhammed Adak, AK Parti adına, Yeşil Sol Parti'den 28. Dönem Mardin Milletvekili Seçilen DBP Eşgenel başkanı Saliha Aydeniz, Nusaybinli Avukat Kamuran Tanhan ile birlikte Psikolog olan Beritan Güneş ile birlikte uzun yıllar Avrupa'da yaşadıktan sonra Mardin'den milletvekili adayı olan Midyat (Aryo) Taşköy nüfusuna kayıtlı Süryani hemşerimiz George Aslan da TBMM'de bugün yemin edecekler.

AK Parti'den Gaziantep'te aday listesinde bulunan Mardin Nusaybinli HÜDA Par Genel Sekreteri Şehzade Demir, AK Parti 23. Dönem Mardin Milletvekili Prof. Dr. Cüneyt Yüksel, İstanbul'dan, 22. Dönem Mardin Milletvekili Süleyman Bölünmez'in kızı 26. Dönem AK Parti Mardin Milletvekili - 27. Dönem İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Mardinli İstanbul eski Milletvekili  Prof. Dr. Aydın Ayaydın'ın kızı Derya Ayaydın da İstanbul'dan, Midyat'tan Hatay'ın İskenderun ilçesine yerleşen Midyatlı Özel Ailesine mensup olan Hatay 27. Dönem Milletvekili Abdulkadir Özel, Mardinli Araştırmacı - Yazar Doğan Bekin de Yeniden Refah Partisi'nden İstanbul Milletvekili olarak, HDP Eş Genel Başkanı 27. Dönem Mardin - Nusaybinli Hukukçu- Akademisyen Milletvekili Prof. Dr. Mithat Sancar, 28. Dönem için Yeşil Sol Parti Şanlıurfa Milletvekili olarak TBMM'deki görev alacak.

 

KAMURAN TANHAN KİMDİR?

 

Beritan Güneş Kimdir? | Gazete Pencere

BERİTAN GÜNEŞ KİMDİR?

Resim

GEORGE ASLAN KİMDİR

 

24 Haziran 2018 Genel Seçim AK Parti Hatay Avukat Abdülkadir ÖzelBir 1 kişi görseli olabilirCeyda Bölünmez Çankırı Kimdir? Milletvekili, Nereli, Eşi - KimoneoHÜDA PAR Sözcüsü Demir: Sosyal Medya Yasası çok önemli bir fırsat, herkesle  görüşülmeli | Independent TürkçeHDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar: 'İktidar derhal istifa etmeli, seçime  gidilmeli'Bir 1 kişi görseli olabilirBir 1 kişi görseli olabilir