tatlidede

Midyatlılardan Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusu

Midyat'ta AK Partililerin öncülük ettiği grup, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında "Cumhurbaşkanına hakaret"ten suç duyurusunda bulundu.
  • 04.02.2016 15:10
Midyatlılardan Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusu
Aralarında AK Parti Midyat İlçe Başkanı Güneştan'ında yer aldığı grup, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında, CHP'nin 35. Olağan Kurultayı'nda ve TBMM'deki grup toplantısında, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı makamını ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı rencide eden sözleri nedeniyle Midyat Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusu yaptı.

Güneştan çıkışta yaptığı konuşmada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan hakkında alenen hakaret ettiğini ifade ederek, şöyle konuştu:

"Demokratik bir ülkede yaşıyoruz. Anayasa ve kanunlarla sınırları belirlenen bir ülkede yaşıyoruz. Bu ülkede muhakkak ifade özgürlüğü ve demokrasi vardır. Ama bu haklar hiçbir şekilde halkın yüzde 52 oyu ile seçilmiş olan bir Cumhurbaşkanına bu hakareti hiçbir şekilde haklı gösteremez. Sayın Cumhurbaşkanımıza ‘diktatör bozuntusu olan adam’ diyen Kılıçdaroğlu’na bir yurttaş olarak bir birey olarak tepkimizi ortaya koymak için bugün buradayız. Şikâyet dilekçelerimizi verdik."

Ak Parti Midyat teşkilatından Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusu

Yorumlar

Image
Ğursi
04.02.2016 / 17:53

Bu muhteremler Müslüman mıdır acaba? Eğer Müslüman iseler sormazlar mı adama! AKP'liler, Efkan ALA İslam Peygamberine hakaret ederken, Fevai ASLAN sıfatlarını RTE'ye vererek Allaha şirk koşarken, Egemen BAĞIŞ ayetleri makaraya alırken neredeydiniz!? Her hangi bir dava açtınız mı? İçinizden buğzettiniz miydi?

Yorum Yaz