Daradent’ten yatırım hamlesi! Mardin’den sonra Urfa’da da hizmet verecekler
Daradent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, bölgesel büyüme stratejisi kapsamında üçüncü şubesini Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde hizmete açtı.
Yüksek teknolojiyle donatılan yeni şube, büyükşehir standartlarında ağız ve diş sağlığı hizmetlerini bölge halkıyla buluşturmayı hedefliyor.
Açılışa yoğun protokol ilgisi
Siverek’te gerçekleştirilen açılış törenine, Siverek Kaymakamı Salih Sak, Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, İlçe Emniyet Müdürü İlker Burak Zeydanlı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapan, İlçe Sağlık Müdürü Tarık Alpsoy’un yanı sıra STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.
Aynı gün implant ve diş teslimi
Daradent’in Siverek şubesi, ileri teknoloji altyapısıyla hızlı ve konforlu tedaviler sunacak:
- 3 boyutlu tomografi destekli implant planlaması
- Ağız içi dijital tarayıcılarla ölçüsüz ve konforlu tedavi
- Aynı gün içinde diş teslimine imkan veren hızlı implant sistemleri
- Hassas ve ağrısız uygulamalarla konfor odaklı süreçler
Bu olanaklarla Daradent, bölgede modern diş hekimliği uygulamalarını erişilebilir kılmayı amaçlıyor.
Hedef: Mardin’den doğan ulusal ve uluslararası marka
Kurumsal vizyonunu “Mardin’i temsil eden güçlü bir sağlık markası” olmak olarak tanımlayan Daradent, Siverek yatırımıyla bölgesel liderlik iddiasını pekiştiriyor. Kurum yetkilileri, ağız ve diş sağlığında referans merkezlerden biri olma hedefiyle büyümeye devam edeceklerini vurguladı.
Açılışa katılarak destek veren tüm protokol üyelerine ve misafirlere teşekkür eden Daradent, “Sağlıklı gülüşler için kapımız herkese açık. Daradent – Hayata gülümseyin.” mesajını paylaştı.


Editör: Neslihan Özkan