MARDİN HALKINI TRİBÜNLERE DAVET EDİYORUZ
Mardin 1969 Spor’un şehrin ortak değeri olduğunu belirten Kerimoğlu, taraftar desteğinin futbolcular için büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu ifade etti.
Kerimoğlu, “Pazartesi akşamı bütün Mardinli hemşehrilerimizi takımımıza destek olmaya davet ediyorum. Gelin, tribünleri dolduralım ve futbolcularımıza yalnız olmadıklarını gösterelim. Mardin 1969 Spor yalnızca bir futbol kulübü değil, şehrimizin ortak heyecanı ve gururudur. Bu önemli karşılaşmada birlik ve beraberliğimizi ortaya koyalım” dedi.
GALİBİYET İÇİN TEK YÜREK OLALIM
Manisa FK karşılaşmasının önemine dikkat çeken Kerimoğlu, takımın sahadan üç puanla ayrılmasını temenni etti.
Kerimoğlu, “Futbolcularımızın sahada göstereceği mücadele kadar tribünlerden gelecek destek de kıymetlidir. Taraftarımızın coşkusu takımımıza güç verecektir. İlk düdükten son ana kadar oyuncularımızın yanında olalım. İnancımızı ve desteğimizi hissettirelim. Hep birlikte galibiyet sevincini yaşamak istiyoruz” ifadelerini kullandı.
SPOR MARDİN’İN BİRLİK RUHUNU GÜÇLENDİRİYOR
Futbolun farklı kesimlerden insanları ortak bir heyecanda buluşturduğunu vurgulayan Kerimoğlu, karşılaşmanın centilmenlik içerisinde geçmesini diledi.
Kerimoğlu, “Mardin, kardeşliğin ve dayanışmanın şehridir. Spor da bu birlikteliği güçlendiren en önemli değerlerden biridir. Takımımızı desteklerken centilmenliği elden bırakmadan örnek bir taraftar kültürü sergileyelim. Gençlerimize güzel bir spor ortamı sunalım” dedi.
HAYDİ MARDİN, TAKIMINA SAHİP ÇIK!
Tüm Mardinlilere çağrısını yineleyen Kerimoğlu, açıklamasını şu sözlerle tamamladı:
“26 Ekim Pazartesi akşamı saat 20.00’de 21 Kasım Şehir Stadı’nda buluşalım. Ailelerimizle, gençlerimizle, bütün hemşehrilerimizle Mardin 1969 Spor’umuzun yanında olalım. Futbolcularımıza ve teknik heyetimize yürekten başarılar diliyorum. Haydi Mardin, takımına sahip çık! Tribünde tek yürek, sahada galibiyet için hep birlikte olalım!”
Yorumlar
0 yorum