matesis
dedas

Telekom Bonn - Hapoel Jerusalem Maçı ne zaman, saat kaçta? Telekom Bonn - Hapoel Jerusalem hangi kanalda? Canlı, şifresiz izle - 14 Mayıs 2023

Telekom Bonn - Hapoel Jerusalem maçı ne zaman oynanıyor? Telekom Bonn - Hapoel Jerusalem maçı hangi gün, saat kaçta? Telekom Bonn - Hapoel Jerusalem maçı hangi kanalda yayınlanıyor? Telekom Bonn - Hapoel Jerusalem maçı canlı izle, şifresiz izle... İşte Telekom Bonn - Hapoel Jerusalem maç linki ve karşılaşma hakkında bilgiler.
  • 14.05.2023 14:48
Telekom Bonn - Hapoel Jerusalem Maçı ne zaman, saat kaçta? Telekom Bonn - Hapoel Jerusalem hangi kanalda? Canlı, şifresiz izle - 14 Mayıs 2023

Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi Telekom Bonn - Hapoel Jerusalem takımları karşı karşıya geliyor. 14.05.2023 | Pazar günü saat 21:00 ile başlayacak müsabaka, Tivibu Spor aracılığıyla naklen yayınlanacak. Telekom Bonn - Hapoel Jerusalem karşılaşmasını canlı ve şifresiz izlemek için maç künyesine bakabilirsiniz.

MAÇ KÜNYESİ

BasketbolTelekom Bonn - Hapoel Jerusalem
LigFIBA Şampiyonlar Ligi
Tarih14.05.2023 | Pazar Saat 21:00
Canlı YayınTivibu Spor
Maç LinkiTelekom Bonn - Hapoel Jerusalem Tivibu Spor Canlı İzle

Telekom Bonn - Hapoel Jerusalem Canlı İzle

Telekom Bonn ve Hapoel Jerusalem 14.05.2023 Pazar günü FIBA Şampiyonlar Ligi karşılaşmasına çıkıyor. Maçı Tivibu Spor canlı yayınlıyor.

Telekom Bonn - Hapoel Jerusalem Maçı Hangi Gün ve Saate? Maç Tarihi Nedir?

Telekom Bonn - Hapoel Jerusalem takımları arasındaki karşılaşma 14.05.2023 | Pazar Saat 21:00 tarihinde gerçekleşecek.

Telekom Bonn - Hapoel Jerusalem Maçı Hangi Kanalda?

Telekom Bonn - Hapoel Jerusalem takımları arasındaki maç Tivibu Spor kanalında canlı yayınlanacak

Yorum Yaz