tatlidede

Star Auto dualarla açıldı

Mehmet ve Mustafa Omuk kardeşler tarafından Kızıltepe Galericiler sitesinde Star Auto isimli yeni bir işyeri kurban kesilerek açıldı. Açılışa katılanlar işyerinin bereketli olması için dua etti.
  • 12.02.2021 10:57
Star Auto dualarla açıldı

Kızıltepe'de yaptığı yenilikçi anlayışla sektöre farklı bir bakış açısı getiren Mustafa ve Mehmet Omuk, galericilik sektörüne ‘Star Auto’ adında işyeri açılışı gerçekleştirdi. Açılışa STK Üye ve başkanları ile yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda galerici katıldı.

--

Kurban kesimi ile başlayan açılışda İlim Yayma Cemiyeti Mardin Şubesi Müşavere Heyeti Başkanı Hakkı Aydın hocanın okuduğu duanın ardından açılış kurdelesi kesildi.

Daha sonra katılımcılar hayırlı olsun dileklerini Omuk kardeşlere ilettiler.

Açılışa katılanlar, “Kardeşlerimizin açtığı işletme inşallah kendilerine hayırlı olur ve bol kazanç getirir, Kızıltepe ilçesimize de katkı sağlar” dedi.

--

“HAYIRLARA VESİLE OLSUN”
Açılıştan sonra Mustafa Omuk da davetlilere kendierini yanlız bırakmadıkları için teşekkür ederek “İnşallah işimiz rast gider, hayırlara vesile olur. Kızıltepe’ye daha önce de hizmet ediyorduk, bundan sonra burada hizmet etmeye devam edeceğiz. Açılışımıza katılan herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Editör: Nezir Güneş

Yorum Yaz