tatlidede

İsrail'in 6 ton bombayla hedef aldığı mülteci kampından gelen görüntüler korkunç

İsrail ordusunun Gazze'deki Cibaliye Mülteci Kampı'na 6 ton bombayla düzenlediği hava saldırısında en az 100 kişi yaşamını yitirirken, bölgeden gelen görüntüler katliamın boyutunu gözler önüne serdi. Fotoğraflarda çok sayıda cansız bedenin yan yana dizildiği, mülteci kampında neredeyse sağlam bina kalmadığı görüldü.
  • 31.10.2023 22:23
İsrail'in 6 ton bombayla hedef aldığı mülteci kampından gelen görüntüler korkunç

İsrail'in Gazze'deki Cibaliye Mülteci Kampı'na düzenlediği saldırıda en az 100 kişi can verirken, bölgeden gelen görüntüler katliamın boyutunu ortaya koydu.

Gazze'de 25 gün dünyanın gözü önünde katliam yapan İsrail, bir kez daha sivilleri hedef aldı. İsrail ordusu Gazze'nin kuzeyindeki Cibaliye Mülteci Kampı'nı vurdu. Kanlı saldırıda en az 100 kişi yaşamını yitirdi, çok sayıda kişi yaralandı.

Bölgeden gelen fotoğraflar katliamın boyutunu gözler önüne serdi. Görüntülerde mülteci kampında neredeyse sağlam bina kalmadığı, hepsinin yıkılarak yerle bir olduğu görüldü. Saldırıda hayatını kaybeden çok sayıda kişinin cansız bedenlerinin kefenlerle yan yana dizildiği anlar görüntülerde yer aldı.

Gazze İçişleri Bakanlığı'ndan da ilk açıklama geldi. Bakanlık kampa çok sayıda bomba atıldığını söyledi. Cibaliye Sivil Savunma Direktörü yaptığı açıklamada, "Bu binalarda yüzlerce vatandaş yaşıyor. Cibaliye tamamen yok oldu, her biri 1 ton ağırlığında 6 bombayla saldırdılar. Bu, İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki son katliamı" dedi.

Editör: Gülten Akgül

Yorum Yaz