matesis
dedas

Milli Eğitim Müdürlerinde değişim sürecek!

Milli Eğitim Bakanlığı görevine atanan Yusuf Tekin'in göreve başlamasıyla birlikte bakanlıktaki değişim rüzgarı esmeye devam ediyor. Yeni dönemde 18 ilin milli eğitim müdürlüğü görevinde değişiklik oldu. Kulislerden yansıyan son bilgilere göre; aralarında Mardin İl Milli Eğitim Müdürü'nün de bulunduğu 20 il için de değişikliğin gündemde olduğu öğrenildi.
  • 21.08.2023 16:14
Milli Eğitim Müdürlerinde değişim sürecek!

Milli Eğitim Bakanlığında yapılan görev değişimi sonrası; Hatay, Bursa,Eskişehir, Trabzon, Tunceli, Kirklareli, Rize, Malatya, Şanlıurfa, Adana, Van, Antalya, Erzurum, Kars, Kastamonu, Zonguldak, Eskişehir ve Bingöl olmak üzere toplamda 18 İl Milli Eğitim Müdürlüğünde değişim yaşandı.

Okulların açılmasına kısa bir süre kala; Ankara kulislerinde, eğitim öğretim başlamadan önce yaklaşık olarak 20 İl Milli Eğitim Müdürlüğünde daha değişikliğe gidileceği konuşuluyor.

Edinilen son bilgilere göre; İstanbul, İzmir, Balıkesir, Konya, Kayseri, Sivas, Kırıkkale, Ağrı, Batman, Aksaray, Aydın, Yalova, Tekirdağ, Samsun, Muş, Mardin, Maraş ,Denizli,Tokat, Manisa, Niğde ve Bitlis İl Milli Eğitim Müdürlüklerinde bu hafta sonuna kadar değişikliklerin yaşanacağı ifade edildi.

Editör: Kadir Üründü

Yorum Yaz