Kapadokya'daki Göreme Açık Hava Müzesi girişinde peribacasının çökmesi sonucu yürütülen arama kurtarma çalışmaları tamamlandı.

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ekiplerin arama kurtarma çalışmalarını fedakarca ve titizlikle yürüttüğünü belirtti.

Olayda 3 kişinin hayatını kaybettiğini, 5 kişinin de yaralı olarak kurtarıldığını bildiren Bakan Çiftçi, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Nevşehir Göreme’de meydana gelen peribacası çökmesinin ardından ekiplerimizin fedakârca ve titizlikle yürüttüğü arama kurtarma çalışmaları tamamlanmıştır.

Meydana gelen olayda 3 kişi vefat etmiş, 5 kişi de yaralı olarak kurtarılmıştır.

Vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar temenni ediyorum.

Allah milletimizi her türlü afetten ve felaketten muhafaza eylesin."