matesis
dedas

Pegasus Deprem Bölgesinden Çıkış Uçuşlarının Tamamının Ücretsiz Yapılacağını Duyurdu

Pegasus Hava Yolları, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen iki büyük depremden etkilenen kentlerden ayrılmak isteyen vatandaşların ücretsiz taşınacağını duyurdu.
  • 07.02.2023 22:00
Pegasus Deprem Bölgesinden Çıkış Uçuşlarının Tamamının Ücretsiz Yapılacağını Duyurdu

Pegasus Hava Yolları, dün Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen iki büyük depremden etkilenen kentlerden ayrılmak isteyen vatandaşların ücretsiz taşınacağını duyurdu.

Pegasus'tan bugün yapılan açıklamada, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremden etkilenen şehirlerden ayrılmak isteyen vatandaşların ücretsiz taşınacağını duyurdu. Pegasus Hava Yolları'nın paylaşımı şöyle:

"Depremden etkilenen vatandaşlarımız için deprem bölgesinden çıkış uçuşlarının tamamı ücretsizdir. Adana, Diyarbakır, Elazığ, Kayseri, Malatya, Kahramanmaraş, Gaziantep ve Şanlıurfa meydanlarından çıkışlı planlanan tüm yurt içi aktarmasız uçuşlarımız 12 Şubat 2023 tarihi de dahil olmak üzere ücretsizdir."

THY’den sonra SunExpress’te 100 TL ile sabitledi

Türk Hava Yolları'ndan (THY) sonra Lufthansa'nın ortak kuruluşu SunExpress de deprem bölgesindeki illerden yapılacak uçuşlarda bilet fiyatlarını da sabitledi. Buna göre, söz konusu şirketler, Adana, Diyarbakır, Gaziantep, Kayseri, Malatya ve Mardin kalkış ve varışlı tüm yurt içi uçuşları 13 Şubat 2023'e kadar tek yön vergiler dahil 100 TL olacak.   

Editör: Nezir Güneş

Yorum Yaz