matesis
dedas

TAM KADRO Yalı Çapkını oyuncuları biyografileri! Yalı Çapkını dizisi oyuncuları kim?

Star Tv'nin yeni sezon dizisi olan Yalı Çapkını dizisi yayınlanmasının ardından oyuncuları ve karakterleri merak konusu oldu. Peki Yalı Çapkını dizisi oyuncuları kimler? Kim hangi karakteri canlandırıyor İşte merak edilen detaylar...
  • 23.12.2022 17:06
TAM KADRO Yalı Çapkını oyuncuları biyografileri! Yalı Çapkını dizisi oyuncuları kim?

Seyran - Afra Saraçoğlu Kimdir?

Selânik ve Girit kökenli bir aileden gelmektedir. 1997 yılında Edremit’te doğmuştur. İlköğretim ve ortaöğretimini Antalya’da tamamlayıp Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat bölümünü kazandı. Bu bölümü okurken 2016 yılında İkinci Şans filmi ile oyunculuğa ilk adımını attı.

Saraçoğlu oyunculuk kariyerine 2016 yılında İkinci Şans filmi ile başladı. Bu rolü annesinin fotoğrafını Özcan Deniz'e gönderip, rol için deneme çekimine çağrılmasıyla aldı. Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay’ın başrollerini paylaştığı filmde Afra, Yeşilçay’ın kızını oynadı. Kötü Çocuk filminde Tolga Sarıtaş ile başrolü paylaştı. Bu deneyimin ardından 2017 yılında Fazilet Hanım ve Kızları adlı ilk dizisinde 50 bölüm boyunca Ece karakterini canlandırdı. 2018 yılında Hummel’ın ve Pantene'in marka yüzü oldu.

İyi Oyun ve Aşk Bu Mu? filmleriyle kariyerine devam eden oyuncu, ardından kadrosunda Mehmet Aslantuğ’un olduğu, 21 bölüm süren Kardeş Çocukları dizisinde yer aldı. 2020’de Öğretmen dizisinde yer aldı.

2021’de Çağan Irmak’ın yönetmenliğini üstlendiği Yeşilçam’da Çağatay Ulusoy ile birlikte rol aldı. 2021 yılında Cornetto ve Koton markasının yüzü olmuştur.

Nurgül Yeşilçay ile birlikte Bir Barda Bir Gece oyununda yer aldı.

 

Ferit - Mert Ramazan Demir Kimdir?

Sinema ve dizi film oyuncusu, kameraman. Tam adı Mert Ramazan Demir. 1,78 m boyunda 73 kg ağırlığındadır. 1998, Bakırköy / İstanbul doğumlu. Lise mezunu. Sema Bekmez Cast Ajansının oyuncusudur.

Uzun yıllar kameraman olarak birçok yapımda görev alan Ramazan Demir, 2008 yılından itibaren çok sayıda film ve dizide rol almıştır. Yeni projelerde yer almayı sürdürmektedir.

Halis Ağa - Çetin Tekindor Kimdir?

Çetin Tekindor, 16 Temmuz 1945 tarihinde Sivas’ta dünyaya gelmiştir. Yüksek öğretim eğitimini Ankara Devlet Konservatuvarında tamamlamıştır.  

‘Hep Vatan’ adlı tiyatro oyunu ile sahne almaya başlayan Çetin Tekindor, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarında da ‘Sahne ve Diksiyon’ dersleri vermiştir.  

Sonrasında 1998 yılına kadar Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde ders vermeyi sürdüren oyuncu, 1976 yılında TRT ekranlarında yayınlanan ‘McMillan ve Karısı’ adlı dizideki Emniyet Müdürü Stewart McMillan karakterini seslendirmesiyle tanınmıştır.  

1983 yılında yayınlanan ‘Küçük Ağa’ adlı sinema filmi ile de ün edinen usta oyuncu, Kaçamak, Önce Canan, Anlat İstanbul, Yılan Hikayesi, Son Türbedar, Şeytan Ayrıntıda Gizlidir gibi pek çok yapımda da yer almıştır.

1988 yılında Zerrin Tekindor ile dünya evine giren oyuncunun bu evliliğinden Hira adında çocuğu olmuştur.  

Yönetmen koltuğunda Çağan Irmak’ın oturduğu ‘Babam ve Oğlum’ adlı sinema filmi ile büyük ses getiren başarılı oyuncu, kariyeri boyunca çok sayıda ödüle de layık görülmüştür.

Yengeç burcu özelliklerine sahip olan Çetin Tekindor, 1.71 metre uzunlukta ve 76 kilogram ağırlıktadır.  

Hattuç - Şerif Sezer Kimdir?

Şerif Sezer, 1943 yılında Bursa’nın Mudanya ilçesinde doğmuştur. Yüksek öğretim eğitimini Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü’nde tamamlamıştır.  

Mezuniyetinin ardından Ankara Devlet Tiyatrosu’nda çalışmaya başlayan Sezer, kameralar karşısına ilk defa ‘Bir Günün Hikayesi’ adlı sinema filmi ile geçmiştir. Filmdeki Emine karakteri ile tanınan usta oyuncu, kısa sürede ün edinecek üstün performansları sergilemeyi de başarmıştır.  

1971 yılında Azmi Arna ile dünya evine giren başarılı oyuncunun bu beraberliğinden bir de Deniz adında kız çocuğu olmuştur.  

Çemberimde Gül Oya, Aynalı Tahir, Üç Yapraklı Yonca, Vasiyet, Asmalı Konak, Dedemi Evlendirirken, Beyaz Gelincik, Kampüsistan, Kabuslar Evi, Yersiz Yurtsuz, Ateşe Yürümek, Kül ve Ateş, Karagül, Hanımeli Sokağı, Anneler ve Kızları gibi pek çok yapımda da yer aldı. 

Oğlak burcu özelliklerine sahip olan Şerif Sezer, 1.72 metre uzunlukta ve 63 kilogram ağırlıktadır.  

İfakat - Gülçin Santırcıoğlu kimdir?

Gülçin Santırcıoğlu, 29 Kasım 1977 tarihinde İzmir’de dünyaya gelmiştir. Yüksek öğretim eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Konservatuvarı Sahne Sanatları Opera Şan Bölümü’nde tamamlamıştır.

Kameralar karşısına ilk kez 2005 yılında ‘Türev’ isimli sinema filmi ile geçmiş ve oyunculuk kariyerine böylelikle adım atmıştır. Sonrasında ‘Elveda Rumeli’ adlı dizideki Hatice karakteri ile büyük bir ün edinmiştir.  

Sensiz Yaşayamam, Doktorlar, Kara Ekmek, Bir Çocuk Sevdim, Kırımlı, Oyunbozan, Yumurta gibi yapımlarda da yer almıştır.  

Yay burcu özelliklerine sahip olan Gülçin Santırcıoğlu, 1.70 metre uzunlukta ve 65 kilogram ağırlıktadır. 

Orhan - Emre Altuğ Kimdir?

Emre Altuğ, 14 Nisan 1970 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Annesi ev hanımı, babası diş hekimidir. Tam adı Niyazi Emre Altuğ olarak bilinmektedir.  

Yüksek öğretim eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Tiyatro Bölümü’nde tamamlamıştır.  

Kariyerine ilk olarak müzik hayatı ile başlama kararı alan Altuğ, 1998 yılında ‘İbret-i Alem’ isimli bir albümle büyük bir çıkış yakalamayı başarmıştır. Kısa sürede şarkıları ile ün edinen şarkıcının asıl hayali ise oyuncu olmaktır.

Altuğ sonrasında oyunculuk ile şarkıcılığı beraber olarak yürütmeyi başarmış ve tiyatro sahnelerine atılmıştır. Perihan Savaş, Bülent Kayabaş, Selçuk Yöntem, Nilgün Belgün gibi önemli isimlerin de yer aldığı ‘Bir Kış Öyküsü’ isimli müzikalde de sahne almıştır.  

Kolay Para, Eve Giden Yol, Tatlı Hayat, Lise Defteri, Sensiz Olmuyor, Ağaçlar Ayakta Ölür, Avrupa Yakası, Gülşen Abi gibi pek çok yapımda da yer almıştır.  

Ekranların sevilen yüzü olmayı kısa sürede başaran yakışıklı oyuncu, ayrıca Sıcak ve Dudak Dudağa isimli albümleri ile de müzik dünyasına büyük anlamda ses getirmiştir.

2008 yılında manken Çağla Şikel ile dünya evine giren başarılı oyuncunun bu evliliğinden Kuzey ve Uzay isminde iki de oğlu olmuştur. Çift 2015 yılında ise anlaşmalı olarak ayrılık kararı almıştır.  

Koç burcu özelliklerine sahip olan Emre Altuğ, 1.74 metre uzunlukta ve 70 kilogram ağırlıktadır.

Gülgün - Gözde Kansu Kimdir?

Gözde Kansu, 23 Ağustos 1980 tarihinde İzmir’de dünyaya gelmiştir. Küçük yaşlarda esnek vücudu ile dikkatleri çekmiş ve anaokulu zamanında bale yapmaya başlamış, orta öğretim eğitimini İzmir Tevfik Fikret Lisesi’nde tamamlamıştır.  

Kansu, bale yapmakta olduğu küçük yaşlarda oyunculuğa da başlamış, okulunda ayrıca tiyatro ve müzik kolu faaliyetlerinde de yer alarak kendisini bu alanda yetiştirmeye karar vermiştir.  

Ailesi ile beraber 19 yaşında İstanbul’a taşınma kararı aldıktan sonra, oyunculuk alanında kendini geliştirmek isteyerek İstanbul Şehir Tiyatroları’nda çalışmalara başlamıştır. Aynı zaman tiyatro ekibinin Antalya turnelerinde de yer almış ve yüksek öğretim eğitimi için de İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nü okumayı tercih etmiştir.  

Kameralar karşısına ilk kez Çiçek Taksi isimli televizyon dizisi ile çıkan başarılı oyuncu, aynı zamanda müziğe de ilgi duymuş ve şarkı sözü yazarlığı da yapmıştır.  

Oyunculuk kariyerinde kendini geliştirerek Üzgünüm Leyla, Kurşun Yarası, Dudaktan Kalbe, Hanımın Çiftliği, Al Yazmalım, Ankara’nın Dikmeni, Medcezir ve İçerde gibi pek çok yapımda da önemli roller üstlenmiştir.  

Büyük bir hayran kitlesi ve tanınırlığı ile sunuculuk adına da teklifler alan Kansu, 2013 yılında Veliaht isimli bir programı sunmuştur.  

 Gözde Kansu, 1.71 metre uzunlukta, 56 kilogram ağırlıkta ve aslan burcu özelliklerini taşımaktadır.  

Abidin - Ersin Arıcı Kimdir?

Ersin Arıcı, 2 Nisan 1991 tarihinde Şanlıurfa’da dünyaya geldi. Yüksek öğretim eğitimini İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde tamamlamıştır.  

Öğrencilik dönemindeamatörolarak oyunculuk yapan Ersin Arıcı, bu alanda kendisini geliştirmek için Osman Yağmurdereli Sanat Akademisi’nde ve sonrasında Deniz Erdem Metod’da oyunculuk eğitimi aldı.  

Ahmet Sami Özbudak ve Karakterin Monologu Atölyeleri’nde de çalışan oyuncu, Tabula Rosa, Keşke Hiç Büyümeseydik, Avlu, Ufak Tefek Cinayetler gibi pek çok yapımda da yer almıştır.  

Koç burcu özelliklerini taşıyan Ersin Arıcı, 1.86 boyunda ve 83 kilogram ağırlığındadır.  

Suna - Beril Pozam Kimdir?

Beril Pozam, 1 Ocak 1995 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Yüksek öğretim eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi Tiyatro Ana Sanat Dalı Bölümü’nde tamamlamıştır.  

Okul tiyatrolarında asistan olarak çalışmaya başlayan Beril Pozam, ayrıca bazı oyunlarda sahne de almıştır. İyi derecede İngilizce konuşabilen, piyano çalabilen başarılı oyuncu, dart, voleybol, yoga, yüzme ve masa tenisi gibi branşlarla yakından ilgilenmektedir.

Mezuniyetinin sonrasında kameralar karşısına 2017 yılında ‘AVM Sakini’ adlı internet dizisi ile geçmiştir. Buradaki performansıyla dikkatleri çeken güzel oyuncu, 2019 yılında ‘Afili Aşk’ adlı dizi ile önemli bir çıkış yakalamıştır. Dizide ise Nazmiye Özkayalı karakterine hayat vermiştir.

Fuat - Doğukan Polat Kimdir?

İstanbul’da 5 Haziran 1990 günü dünyaya gelen Doğukan Polat, yüksek öğretim eğitimi için Beykent Üniversitesi’nde Oyunculuk Bölümü’nü tercih etmiştir. Mezun oluşunun ardından okumaya devam etme kararı alan Polat, Anadolu Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nü de başarı ile tamamlamış ve kendini oyunculuk alanında geliştirmek isteyerek, 35 Buçuk Sanat Evi’nde oyunculuk dersleri almıştır. 

Doğukan Polat, kameralar karşısına ilk kez 2009 senesinde Kapalı Çarşı isimli televizyon dizisi ile geçmiştir. Başarılı oyuncu, Kadim Dostum, Kurtlar Vadisi Pusu, Yağmurdan Kaçarken, Canımın İçi, Şahin ve Çetesi, Mucize, Nefes Vatan Sağolsun, Hükümet Kadın 2, Çanakkale 1915, Türk Pasaportu ve Kaybedenler Kulübü gibi pek çok yapımda yer almıştır.

İkizler burcu özelliklerini taşıyan yakışıklı oyuncu, 1.85 metre uzunlukta ve 72 kilogram ağırlıktadır. 

Sultan - İrem Altuğ Kimdir?

İREM ALTUĞ KİMDİR?

İrem Altuğ 15 Eylül 1980 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi.

İrem Altuğ ilkokuldayken, bir derginin çocuk güzellik yarışmasında 7-12 yaş grubu içinde birinci seçildi.

Sonra bir ajans ismini kaydetti ve çocukluk dönemi boyunca 40’a yakın reklam filminde oynadı. 

Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümünü bırakıp yurt dışında oyunculuk okumaya karar verdi. 

San Francisco Eyalet Üniversitesinde yine aynı bölümü bitirdi. Amerika'da kaldığı beş sene içerisinde 20 kısa, 3 uzun metraj bağımsız yapım filmde rol aldı.

Sonra Türkiye’ye döndü Karılar Koğuşu, Eve Giden Yol filmleri ile Ihlamurlar Altında ve Şeytan Ayrıntıda Gizlidir adlı dizilerde yer aldı.

İrem Altuğ, San Francisco'da kaldığı yıllarda "Mary Sano Dance Studios" ve "Studio Danzhaus" okullarında dans dersleri vererek çeşitli atölyeler düzenlemiştir.

Asuman - Öznur Serçeler Kimdir?

Öznur Serçeler, 1 Ocak 1987'de Kayseri'de doğdu. Müzik eğitimine 2001 yılında Mersin Üniversitesi Konservatuvarında Turkol Çankaya ile başladı. Ardından 2003 yılında Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi'nde müzik eğitimine devam etti. 2007 yılında Dünya Gençlik Orkestrası projesine katıldı ve Berlin, Kasel ve Bodrum'da konserlere katıldı. 2007 yılında Öznur Serçeler Elite Model Look'a katıldı.

2007 yılında Dünya Gençlik Orkestrası'nın projesine katıldı. Dolunay dizisindeki Fatoş'u canlandırdı. Karışık Kaset filminde Sarp Apak ile birlikte rol aldı. 2014 yılında Aşkın Kanunu'nda profesyonel oyunculuk yaptı. Mahsun Kırmızıgül'ün yönetmenlik yaptığı Hayat Devam Ediyor adlı dram dizisinde Mina Seferidis karakterini canlandıran Öznur Seçeler, 2018-2019 yılları arasında yayımlanan TV dizisi Erkenci Kuş'ta Leyla karakterini oynadı.

 

Şefika - Hülya Duyar Kimdir?

Hülya Duyar, 26 Haziran 1970 tarihinde Sivas’ta doğmuştur. Çocukluğunun ve gençlik döneminin bir sürecini Almanya’da geçirmiştir.

Tiyatroya 1989 yılında kuaför ve makyaj sanatçısı olarak atılan Hülya Duyar, sinema ve televizyon çalışmalarına 2000 yılında başlamıştır.  

Oyunculuğun yanı sıra senaryo da kaleme alan Hülya Duyar, ‘Türk Gibi Başla Alman Gibi Bitir’ adlı sinema filminin senaristi ve yapımcılığını da üstlenmektedir.  

Kuzu, Karagül, Günlük, Janjan, Fazilet Hanım ve Kızları, Evlat Kokusu, Eltilerin Savaşı, Deliha gibi pek çok yapımda da yer aldı.

Yengeç burcu özelliklerine sahip olan Hülya Duyar, 1.61 metre uzunlukta ve 90 kilogram ağırlıktadır.  

Kazım - Diren Polatoğulları Kimdir?

12 Şubat 1980'de İstanbul'da doğmuştur. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk sanatını bitirmiş ve oyunculuğa 2009 yılında başlamıştır.

Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi almıştır. Bugüne kadar Kurtlar Vadisi Pusu, Saklı Hayatlar, Aşk ve Devrim, Bir Ses Böler Geceyi, Kurtuluş Son Durak, Üsküdar’a Giderken, Karadayı, Son, Eski Hikaye, Kaçak, Şevkat Yerimdar, Kırık Kalpler Bankası, Küçük Esnaf gibi birçok projede rol almıştır.

Esme - Sezin Bozacı Kimdir?

Sezin Bozacı, 5 Aralık 1977 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Yüksek öğretim eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nde tamamlamıştır.  

Sonrasında eğitimine devam etme kararı alan Bozacı, Kadir Has Üniversitesi Film ve Drama Bölümü’nde de yüksek lisans yapmıştır.  

Kameralar karşısına ilk defa 2012 yılında ‘Oyuncu’ isimli sinema filmi ile geçen başarılı oyuncu, Babam ve Ailesi, Şeref Meselesi, Şimdiki Zaman, Anons gibi pek çok yapımda da yer almıştır.  

Yay burcu özelliklerine sahip olan Sezin Bozacı, 1.62 metre uzunlukta ve 51 kilogram ağırlıktadır.  

Latif - Yiğit Tuncay Kimdir?

1978 yılında İstanbul Belediyesi Şehir Tiyatroları Çocuk Oyunları Bölümü’nde tiyatro yaşamına başladı. İstanbul Şehir Tiyatroları’ndan sonra özel tiyatroya geçiş yaptı. Lale Oraloğlu Tiyatrosu, Tuncay Özinel Tiyatrosu gibi topluluklarla çalıştı. Ayrıca Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu'nda oyunculuk üzerine yürütülen atölye çalışmalarının içinde yer aldı. 1985 yılında Hadi Çaman – Yeditepe Oyuncuları’na katıldı.

Yeditepe Oyuncuları’nda yazar, yönetmen ve oyuncu olarak görev aldı Refik Erduran’ın kurduğu İstanbul Sanat Tiyatrosu’nda da oyun çalışmaları yapmıştır.

1989 yılında Dostlar Tiyatrosu salonunda kurduğu “Genç-Seyirci Tiyatrosu” adlı toplulukta Mayakovski’nin şiir ve yaşam kesitlerinden kendi sahneye uyarladığı “Pantolonlu Bulut” adlı oyunu 7 yıl yurt içinde ve yurt dışında sahnelemiştir.

Yurt dışına yaptığı bu turneler oradaki tiyatroları inceleme imkânını sağladığı için bir süre Doğu Berlin'deki Berliner Ensemble geleneği üzerine bazı araştırmalarda bulunmak için orada kalmıştır. 1998 yılında, daha önce kurduğu “Genç-Seyirci Tiyatrosu” adlı topluluğun adını değiştirip "Halk Sahnesi Oyuncuları" olarak hem tiyatro çalışmalarını devam ettirmiş, hem de bu oluşumu bir tiyatro atölyesine çevirerek tiyatro eğitimi üzerine de eğilmiştir. Bu topluluk hala daha varlığını sürdürmekte olup tiyatro sanatının tüm özellikleri üzerine araştırmalar yapılmasına ve bu araştırmaları deneysel nitelikteki üretimlere dönüştürmek için ciddi bir laboratuvar olma işlevini devam etmektedir. Bu kurumun genel sanat yönetmenliği görevleri arasındadır. Halk Sahnesi Oyuncuları'ndaki çalışmalarına devam ederken, Dostlar Tiyatrosu'nun oynadığı "Sivas '93" adlı belgesel oyunda da görev almıştır.

Yazarlık ve özellikle de edebiyat ile olan yakınlığı yine bu yıllara yayılan yayınlanmış birçok çalışmayla kendini göstermiştir. Bu çalışmalar şiir, şarkı sözü, dergilerde yayınlanan birçok makale ve yine sanat üzerine inceleme-araştırmalardır. Yazdığı şiirlerden bazıları 1990 yılında Milliyet Yayınları’nın “Genç Şairler Antolojisi”nde yayınlanmıştır. Oyun yazarlığındaki üretimi ise, 1990 yılında yazdığı “Bu Dünyalar Bizim Çocuklar” adlı çocuk müzikali ile oyun yazarlığı dalında ödüle layık görülmüş ve Türkiye’nin birçok ilinde defalarca sahnelenmiştir. Yaklaşık 6 yıl kadar ünlü tiyatro yönetmeni Oben Güney’in öğrencisi olmuş ve yönetmen yardımcılığını yapmıştır.

Pelin - Buçe Buse Kahraman Kimdir?

Buçe Buse Kahraman, 2 Nisan 1996 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Yüksek öğretim eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü’nde tamamlamıştır.  

Kameralar karşısına ilk kez ‘Kötü Çocuk’ adlı sinema filmi ile geçmiş, sonrasında Çarpışma adlı dizi ile izleyici karşısına çıkmıştır.  

Koç burcu özelliklerine sahip olan Buçe Buse Kahraman, 1.70 metre uzunlukta ve 54 kilogram ağırlıktadır.  

İbrahim - Cansu Fırıncı Kimdir?

Cansu Fırıncı, 16 Mart 1982 tarihinde başkent Ankara’da dünyaya geldi. Yüksek öğretim eğitimini Ege Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde tamamlamıştır.

Kameralar karşısına ilk kez 2011 yılında ‘Urfalıyam Ezelden’ adlı dizi ile geçen Cansu Fırıncı, sonrasında Yolculuk, Düş Kırgınları, Kızlarım İçin, Mehmetçik Kutlu Zafer gibi pek çok yapımda da yer aldı.

Başarılı oyuncu en önemli çıkışını ise 2015 yılında ‘Kırgın Çiçekler’ dizisindeki Kemal karakteri ile yaşamıştır.

Balık burcu özelliklerini taşıyan Cansu Fırıncı, 1.75 boyunda ve 75 kilogram ağırlığındadır.

Dicle - Selen Özbayrak Kimdir?

Hayatı ile ilgili bilgi bulunmayan Selen Özbayrak, oyuncu olarak bilinmektedir. 

Selen Özbayrak ilk olarak başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in paylaştığı Yalı Çapkını adlı dizinin oyuncu kadrosunda yer alarak ilk oyunculuk deneyimini yaşayacaktır.

Yusuf - Umut Gezer Kimdir?

Umut Gezer Kimdir?

Umut Gezer 2001 Çanakkale doğumludur. Kırklareli’de büyüyen genç oyuncu şuanda İstanbul’da yaşamaktadır. Umut Gezer ilk kez Yalı Çapkını oyuncusu olarak kamera karşısına geçen genç bir modeldir. İnstagram’da @umuttgezer kullanıcı adı ile yer alan Umut Gezer Sadri Alışık Kültür Merkezinde oyunculuk eğitimi almıştır. Fotomodellik yaparken Simge Sağın’ın klipinde oynayan ve yakışıklılığı ile dikkat çeken Umut Gezer Gaziantep’te çekilen Yalı Çapkını dizisi oyuncu seçmelerine katılmış ve dizinin ana kadrosunda yer alma hakkı elde etmiştir.

İyi derece de İngilizce ve Fransızca da bilen Umut Gezer basketbol ve yüzme sporlarını da çok sevmektedir. Tüm bu yeteneklerinin yanı sıra binicilik eğitimi de almıştır. Umut Gezer Uluslararası ilişkiler bölümü öğrencisidir.

Editör: Meliha Güneş

Yorum Yaz